پاسخ فتحی به ادعای پرسپولیسیها
بعد از گلایه تند انصاریفرد از همتای خود در باشگاه استقلال برای بلیت و سهمیه این باشگاه، فتحی مدعی شد به این باشگاه نیز بلیتی تعلق نگرفته است.
آفتابنیوز :
اینترنتی شدن خرید بلیت و مشکلاتی که در این راه برای در اختیار گرفتن آن شکل گرفته، اعتراض تندی از سوی مدیرعامل
پرسپولیس در پی داشت و او ادعا کرد باشگاه استقلال به عنوان میزبان این دیدار هیچ همکاری برای در اختیار قرار دادن بلیت با آنها نداشته است.
با این حال دقایقی بعد با ورود امیرحسین فتحی به استادیوم، او در واکنش به صحبتهای مدیرعامل پرسپولیس اعلام کرد که این باشگاه نیز به رغم میزبانی بلیت در اختیار نداشته تا حتی به پیشکسوتان خود اهدا کند.
این اتفاق در شرایطی رقم خورده که سایت بلیت فروشی تنها نزدیک به ۵۸ هزار بلیت را به فروش رسانده بود و باقی بلیتهای استادیوم ۷۶ هزار نفری آزادی مشخص نیست چه سرنوشتی داشته است!
منبع: ورزش سه
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه