پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۰۰:۳۵
کد خبر:۶۱۱۷۶۲
۱۸:۲۱
۱۳۹۸/۰۶/۳۱

کارشناسی داوری داربی ۹۰ پایتخت

کارشناسی داوری داربی ۹۰ پایتخت
یک کارشناس داوری فوتبال می‌گوید داور داربی ۹۰ پایتخت عملکرد خوبی نداشته است.
۱۸:۲۱
۱۳۹۸/۰۶/۳۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

نوید مظفری کارشناس داوری فوتبال درباره عملکرد داور بازی استقلال و پرسپولیس در هفته چهارم رقابت‌های لیگ برتر گفت:‌ آقای بنیادی فر در این بازی نتوانست عملکرد خوبی از خودش نشان دهد و بعد از اینکه پنالتی را برای استقلال گرفت، تمرکز خود را از دست داد و نتوانست مدیریت خوبی روی بازی داشته باشد و کمک داورها بودند که او را هدایت می‌کردند.

او درباره پنالتی که برای استقلال گرفته شد تاکید کرد: پنالتی گرفته شده اشتباه بود و نباید گرفته می‌شد اما ضربه پنالتی باید تکرار می‌شد چون بیرانوند قبل از پنالتی به سمت جلو آمده بود و باید به او اخطار می‌داد.

کارشناسی داوری داربی ۹۰ پایتخت

او افزود: در برخوردی که فرشاد احمدزاده با یکی از بازیکنان استقلال داشت باید کارت زرد می‌گرفت و با کارت زردی که در وقت‌های تلف شده گرفته بود باید از زمین مسابقه بیرون می‌رفت.

مظفری خاطرنشان کرد: درگیری که بین داریوش یزدانی و سیامک نعمتی اتفاق افتاد، باید به یزدانی کارت زرد داده می‌شد و همینطور اخراج علی کریمی که با دریافت کارت زرد دوم از زمین بازی اخراج شد کاملا صحیح بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha