پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۱۲۵۰
۱۱:۳۶
۱۳۸۶/۰۲/۳۱
آبی تمام شد،‌ صدرنشین نارنجی؛

جام هزار رنگ به دست دایی رسید

۱۱:۳۶
۱۳۸۶/۰۲/۳۱
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش خبرگزاری فوتبال، استقلال در برابر انبوه هوادارانش با گل دقیقه 36 سیاوش اكبرپور پیش افتاد و در مقابل شاگردان دایی موقعیت‌های پیاپی گل زنی را از دست دادند. ابراهیم صادقی در آخرین دقیقه نیمه اول یك پنالتی را از دست داد و نیمه نخست با همین نتیجه به پایان رسید. 

در نیمه دوم محسن خلیلی كه در بازی رفت دو بار به استقلال گل زده بود سناریوی آن مسابقه را تكرار كرد و با دو گل پیروزی را برای تیمش به ارمغان آورد. سایپا با 52 امتیاز صدرنشین شد. 

استقلال اهواز كه در خانه فجر سپاسی با تنها گل رمضانی به پیروزی رسید با همین امتیاز و تفاضل گل كمتر در مكان دوم ایستاد. استقلال تهران نیز با 51 امتیاز در جای سوم و پرسپولیس با یک امتیاز کمتر از استقلال در مکان بعدی جدول قرار گرفت. به نظر می‌رسد مرفاوی و شاگردانش شانس زیادی برای قهرمانی در دو هفته پایانی نخواهند داشت.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha