پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۶۱۲۶۰۸
۱۲:۵۷
۱۳۹۸/۰۷/۰۴

مصاحبه کالدرون برایش حاشیه‌ساز شد

مصاحبه کالدرون برایش حاشیه‌ساز شد
مصاحبه «گابریل کادرون» در نشست خبری پیش از بازی پرسپولیس و سپاهان برایش حاشیه‌ساز شد و سرمربی پرسپولیس برای دومین مرتبه در هفته جاری به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال احضار خواهد شد.
۱۲:۵۷
۱۳۹۸/۰۷/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز،

کالدرون در نشست مطبوعاتی پیش از بازی با سپاهان حرفهای جنجالی بر زبان آورد. او در قسمتی از حرف‌هایش اظهار داشت: اگر در هفته‌های آینده شاهد باشم تصمیمات ناعادلانه علیه ما خارج از زمین گرفته می شود و مانع پیروزی ما خواهند شد، از ایران می‌روم. مسئولیت حرف‌هایم را می‌پذیرم و در هیچ کشوری این شرایط را ندیده‌ام. اگر ببینم دیگر نمی‌توانم در زمین مبارزه کنم و برنده شوم، ادامه نخواهم داد.

این مصاحبه باعث خواهد شد تا به زودی کالدرون به کمیته انضباطی فدراسیون فراخوانده شود تا نسبت به اظهاراتش پاسخگو باشد.

مصاحبه کالدرون برایش حاشیه‌ساز شد

کالدرون در نشست خبری پیش از بازی با استقلال نیز حرف‌های جنجالی بر زبان آورده بود که باعث شد به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال فراخوانده شود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha