پایگاه خبری آفتاب
۲۸ /خرداد /۱۴۰۵
Thursday 18 June 2026
کد خبر:۶۱۲۸۵
۰۰:۰۵
۱۳۸۶/۰۳/۰۱

بازی دولت با بنزین؟!

۰۰:۰۵
۱۳۸۶/۰۳/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: یک نماینده مجلس با اشاره به تصمیم احتمالی دولت در خصوص توزیع بنزین 80 تومانی از اول خردادماه با همان نرخ گذشته تاکید کرد: متاسفانه دولت با بی‌توجهی به قانون و تاخیر در اجرای سهمیه‌بندی علاوه بر بی‌اعتبار ساختن خود، مصوبات مجلس را نیز در نزد مردم سست و بی‌‌ارزش می‌کند. 

این نماینده که نخواست نامش فاش شود در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی آفتاب درباره انگیزه دولت برای معطل کردن قانون سهمیه‌بندی گفت: دولت از آنجا که در ماجرای بنزین به دنبال ... و مسائل تبلیغاتی است، تمایلی به اجرای به موقع قانون سهمیه‌بندی بنزین ندارد و از این طریق می‌خواهد ثابت کند که با گران شدن و جیره‌بندی مخالف است و بالاخره براساس فشارهای مجلس تن به این کار خواهد داد.

وی در مورد شایعاتی که در خصوص اجرا نشدن سهمیه‌بندی در سال 86 مطرح شده است نیز گفت: این خبر به هیچ وجه صحت ندارد و دولت نمی‌تواند سرخود چنین تصمیمی را اتخاذ کند.

به اعتقاد او چنین مسائلی از سوی برخی از مشاوران و نزدیکان رئیس‌جمهور برای «مردمی» جلوه دادن دولت مطرح شده که برخی از رسانه‌ها و حتی نمایندگان را به اشتباه انداخته است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha