پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۰۰:۴۱
کد خبر:۶۱۴۶۶۵
۱۷:۳۵
۱۳۹۸/۰۷/۱۴

۲۰ کیلوگرم تریاک در ایذه کشف شد

۲۰ کیلوگرم تریاک در ایذه کشف شد
 فرمانده انتظامی ایذه گفت: ۲۰ کیلوگرم تریاک با دستگیری یک قاچاقچی مواد مخدر در ایذه، کشف و ضبط شد.
۱۷:۳۵
۱۳۹۸/۰۷/۱۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

سرهنگ حجت سفیدپوست روز یکشنبه در گفت‌وگو با ایرنا بیان کرد: ماموران انتظامی ایذه دراجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و مبارزه با سوداگران مرگ موفق شدند یکی از قاچاقچیان سابقه دار مواد مخدر را در این شهرستان دستگیر کنند.

وی افزود: این فرد که قصد انتقال مواد مخدر از یکی استان‌های مجاور به شهرستان ایذه را داشت پس از اقدامات اطلاعاتی و تعقیب و مراقبت توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر دریک عملیات غافلگیرانه پیش از ورود به ایذه دستگیر شد.

فرمانده انتظامی ایذه ادامه داد: از این سوداگر مرگ مقدار ۲۰ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف و متهم نیز تحویل مراجع قضایی شد.

۱۳ مهر نیز فرمانده انتظامی خوزستان از کشف و ضبط ۲۱۸ کیلوگرم انواع مواد مخدر در طرح کنترل جاده های ارتباطی و مبارزه با قاچاقچیان و توزیع کنندگان مواد مخدر در خوزستان خبر داده بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha