پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۶۱۸۶
۱۲:۵۸
۱۳۸۴/۰۳/۳۰

حمایت عزت الله سحابی از رفسنجانی

۱۲:۵۸
۱۳۸۴/۰۳/۳۰
به گزارش آفتاب نیوز، وي  افزود:احمدي نژاد بدون حق وارد دور دوم انتخابات شده است . هواداران او با ترفندهايي كه در صندوق هاي راي روستاها و شهرهاي بزرگ به كار بردند، آراي كروبي و معين را تبديل به آراي احمدي نژاد كردند، بنابراين به طور كلي حق ورود به مرحله دوم را ندارند. 

رئيس شوراي فعالان ملي _ مذهبي ، ضمن تشكر از اقدام كروبي خاطر نشان كرد: آقاي كروبي در افشاي نيات و اراده برخي افراد در جهت ايجاد حكومت مطلقه و عريان كردن نظامي گري اقدام بسيار موثري كردند.
سحابي در عين از صدور بيانيه اي در اين باره تا بعد ازظهر امروز خبر داد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
-
۱۶:۴۸ - ۱۳۸۴/۰۳/۳۰
به نام خدا
حضرت امام(ره) مي فرمودند: هرگاه دشمن از شما تعريف كرد بدانيد در جايي اشتباه كرده ايد.
حال ببينيد كساني كه امام(ره) در زمان حيات خويش آنان را غير قانوني خواند و منحل اعلام شدند سر از سوراخ ها در آورده و مدعي حمايت از آقاي هاشمي شده اند
حال واقعا با توجه به صحبت حضرت امام(ره) يا آقاي هاشمي بايد برگردد و ببيند چه اشتباهي از او سرزده است يا جواب محكمي به اين حمايت بدهد و آنان را طرد نمايد.
خداوند همه ما را هدايت فرمايد
پاسخ