کد خبر: ۶۱۹۰۵۶
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۴
تعداد نظرات: ۱۱ نظر
رفتن در پارک‌ها و طبیعت و به راه انداختن بساط طبخ جوجه کباب دیگر جای ثابتی را در فرهنگ عمومی ما باز کرده است. اما طبخ این غذا فوت و فن‌هایی دارد و قرار نیست هرچه دست‌مان رسید را برای مزه‌دار کردن جوجه‌ کباب استفاده کنیم!
آفتاب‌‌نیوز :

جوجه زعفرانی یک غذای ایرانی و البته بین‌المللی است. در کشورهای شرقی این غذا به روش‌های مختلف طبخ می‌شود اما در ایران جوجه کباب زعفرانی یکی از آن غذاهای محبوبی است که حالا در پارک‌ها و کمپینگ‌ها در طبیعت یکی از گزینه‌های ثابت ماست.

از طرفی جوجه‌کباب‌های آماده این روزها در برخی سوپر گوشت‌ها و فروشگاه‌های مواد پروتئینی یافت می‌شود اما مزه‌دار کردن یا مرینیت جوجه کباب توسط خودمان هم می‌تواند سالم‌تر و جذاب‌تر باشد و هم می‌تواند خیال مارا از موادی که به جوجه کباب می‌زنیم راحت کند.

فوت و فن‌های مزه‌دار کردن (مرینیت) جوجه کباب زعفرانی

مواد لازم:

سینه‌مرغ: ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد
روغن: دو قاشق غذاخوری
آب لیمو: ۴ قاشق غذاخوری
ادویه شامل نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
زعفران دم شده: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱. ابتدا گوشت‌های مرغ را به اندازه دلخواه خرد کنید. سعی کنید اندازه تکه‌های گوشت به شکلی یکسان باشد تا براحتی به سیخ گرفته شوند

۲. پیازها را به صورت تکه‌های درست خرد کنید و همراه با گوشت در یک ظرف بزرگ و در دار بگذارید

۳. در این مرحله کمی روغن به گوشت و پیاز اضافه کنید تا مواد راحت‌تر به خورد هم بروند

۴. پس از آن آبیلمو (ترجیحا تازه) را به محتویات ظرف اضافه کنید و کمی مواد را بهم بزنید

۵. نمک، فلفل و زردچوبه را در این مرحله به مواد اضافه کنید و به خوبی مواد را بهم بزنید.

۶. در این مرحله زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید.

۷. درب ظرف را ببنید یا روی آن سلفون بکشید و بگذارید تا چند ساعت در یخچال بماند.

فوت و فن‌ها:

فوت و فن‌های مزه‌دار کردن (مرینیت) جوجه کباب زعفرانی

۱. برخی‌ هنگام مرینیت کردن جوجه کباب به آن ماست نیز اضافه می‌کنند. ماست در جوجه کباب باعث می‌شود جوجه کباب کمی نرم شود. اما ایراد مهم آن این است که جوجه شما را بی رنگ می‌کند و ممکن است حتی طعم آن را بسته به ترشی یا شیرینی ماست تغییر دهد.

۲. سعی کنید پیازها را به صورت درشت خرد کنید تا به گوشت نچسبد و باعث نشود هنگام کباب کردن تکه‌های پیازه بسوزد.

۳. برخی در کنار پیاز از کیوی یا فلفل دلمه‌ای نیز برای مرینیت کردن جوجه کباب استفاده می‌کنند. کیوی باعث می‌شود گوشت شما ترد شود و فلفل دلمه‌ای نیز طعم خاصی به جوجه می‌دهد اما ممکن است این طعم برای برخی مطلوب نباشند.

۴. از زردچوبه و نمک به اندازه زیادی نباید استفاده کنید. نمک زیاد گوشت شما را سفت می‌کند و زرد چوبه زیاد طعم گوشت را تغییر می‌دهد. این دو را به اندازه کافی به کوشت اضافه کنید.

۵. مجموعه موادی که برای مرینیت‌کردن جوجه کباب استفاده می‌کنید باید بتواند تمام قسمت‌های گوشت‌های خرد شده را بگیرد.

۶. دم کردن زعفران فوت و فن مهمی در درست کردن جوجه کباب است. به این شکل که نخست زعفران را بسابید و بعد از آن به زعفران سابیده شده آب جوش اضافه کنید. در این روش زعفران رنگ بیشتری به غذا می‌دهد.

۷. حتما هنگام مرینیت‌ کردن جوجه کباب از روغن استفاده کنید. البته در استفاده از آن زیاده‌روی نکنید اما روغن باعث می‌شود مواد اضافه شده بهتر گوشت را مزه دار کند.

۸. گوشت جوجه کباب پس از مزه دار شدن حداقل سه ساعت باید در یخچال بماند. این ماندگاری باعث می‌شود گوشت بهتر مزه دار شود.

۹. هنگام به سیخ کشیدن جوجه کباب، بهتر است تکه‌های گوشت را به هم نچسبانید و فاصله‌ای میان داشته باشند تا بهتر کباب شوند.

۱۰. اگر روی ذغال جوجه را کباب می‌کنید توجه کنید که ذغال شعله‌ای یکدست داشته باشد و به آرامی سیخ‌ها را باد بزنید

۱۱. برای درست کردن جوجه کباب عموما در گوشت سینه مرغ استفاده می‌شود. اگر می‌خواهید ران مرغ را کباب کنید، بهتر است هنگام خرد کردن گوشت با حوصله‌ بیشتر این کار را انجام دهید.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱۱
پونه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۰
3
8
عالی بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۰
1
5
کمی ماست یا یه قاشق سس مایونز بزن
سراشپز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۰
0
11
البته زعفران را باید قبل از هر چیز دیگر به جوجه ها افزود و بعد یک ساعت فرصت بدید تا به خوردشان برود در غیر این صورت بیشتر زعفران به خورد پیازها ویا فلفل دلمه میرود
هیچکس
|
Germany
|
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۰
3
11
اشتباه است از پایه قبل از همه چیز باید اول زعفران بعد نمک وفلفل بعد از دو ساعت پیاز وروغن در غیر این صورت تمام عطر و رنگ زعفران به پیاز رفته وجوجه های بیرنگ ومزه ای داریم زیرا روغن بافت جوجه را اشباه میکند و باعث این میشود که مزه ها به خورد جوجه نرود .تاماام.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۰
1
9
کیوی خیلی کم ودرزمان کوتاه استفاده شود،وگرنه گوشت وامیره وبدطعم میشه!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۰
0
1
خیلی عالی بود اما توجه داشته باشید پیل رو باید اول از همه خورد کنی وبعد حسابی مشتش کنی تا آب بندازه وبعد گوشت داخل یه ظرف دیگه میریزی زعفران دم شده رو اضافه میکنی خوب ورز میدید وبعد نمک وفلفل وزرچوبه وروغن کم وباز ورز میدید وپیازی که خورد کردید وب صورت لایه لایه به گوشت ها اضافه میکنید ونکته پایانی اینکه هنگام طبخ با یه چرتکه کره رو
روی گوشت بمالید البته وقتی طلائی شد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۰
0
3
میتونید پیاز،فلفل دلمه ای رو بعد از اینکه مزش به جوجه رسید دربیارید و بعد زعفران و ادویه جات و روغن زیتون رو اضافه کنید.
بهزاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۰
4
2
هرکی از راه میرسه میگه آشپزه و یه دستور آشپزی از توی آستینش در میاره،بعضی نکات که دوستان گفتن صحیحه،ولی یه غذای ایده آل رو یه آشپز با تجربه درست میکنه،من چندین سال توی این حرفه هستم اما این راه آخر نداره
مصطفی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۱
0
1
هر کس یه روشی داره..از ادویه های مختلفی هم استفاده میشه.من شخصا فلفل سیاه و زیره نکوبیده هم گاها اضافه می کنم که خیلی طعم خاصی به جوجه میده..ترجیحا جوجه های با وزن کوچیک انتخاب کنید که مزه بهتری هم دارن..میتونید روغن زیتون هم اضافه کنید..
البته یه مدل ساده و خوشمزه هم به این شکله که زغفرون و زردچونه نمی زنن و فقط با روغن،آبلیمو و پیاز و مقداری فلفل ترکیب میشه که طعم واقعی گوشت حس میشه و حسابی برشته می شه...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۲
0
1
ترجمه فرهنگی مرینیت. همان سلطانی ایرانی است .
اقای دست و دل باز بی پول
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۲
0
3
نظراخر اینکه اگرمرغ این جوجه کباب را مجبور شدید نسیه از مرغ فروشی سرکوچه اتان تهیه کنید لطفا تا اخر صرف جوحه کباب پیش خانواده اتان نگویید تا خوشمزه تر گردد ممنون از توجه شما
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین
x