پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۶۱۹۲۳
۲۳:۰۸
۱۳۸۶/۰۳/۲۰

چرا فرماندار اسلامشهر استعفا کرد؟

۲۳:۰۸
۱۳۸۶/۰۳/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات مجلس هشتم، شنیده‌ها حاکی از آن است که محسن وزیری‌نیا، فرماندار اسلامشهر، جهت شرکت در انتخابات مجلس هشتم از سمت خویش استعفا کرده است. 

رئیس دفتر فرماندار اسلامشهر در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب ضمن تأیید این خبر گفت: آقای وزیری‌نیا استعفای خود را تقدیم نموده اما هنوز استعفای ایشان از سوی استانداری تهران پذیرفته نشده است. 

وی گفت: آقای وزیری‌نیا اکنون در مرخصی هستند و تا پایان ماه به فرمانداری نمی‌آیند. ایشان به مدت 10 روز در مخرصی به سر می‌برند. 

محسن وزيری‌نيا فرماندار اسلام‌شهر علت استعفايش را بيماری ناشی از جراحت‌های ناشی از حضور در جبهه‌های هشت سال جنگ تحميلی، دوری مسير و خستگی از فشار كار عنوان كرد اما در عين حال هدف ديگرش را نیز كانديداتوری برای انتخابات مجلس هشتم شورای اسلامی بیان نموده است. 

گفتنی است یک منبع آگاه در اسلامشهر به خبرنگار سیاسی آفتاب گفت که اخیرا وزیری نیا در عزل شهردار کنونی اسلامشهر و انتخاب شهردار جدید دخالت‌های مستقیم داشته و اختلافات بسیاری نیز با ناصر حاج محمدی شهردار فعلی اسلامشهر پیدا کرده است. 
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha