آفتابنیوز : آفتاب: همزمان با موج شدید هتاکیهای سایتهای افراطی مدعی حمایت از دولت علیه «عماد افروغ» که حتی مقاله نقادانه کیهان نیز نتوانست آن را مهار کند، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتگویی با آفتاب از
«تهدید به ترور» خود توسط برخی نیروهای تندرو خبر داد و از «قدرتطلبان و گردانندگان اصلی ماجرا که در پشت ظاهر دینداری پنهان شدهاند» و همچنین «برخورد ابزاری با دین و اخلاقیات» شدیداً انتقاد کرد.
این اظهارات «عماد افروغ» پس از آن بیان میشود که مصاحبه اخیر وی با خبرگزاری فارس، با حمله شدید و بیسابقه برخی سایتهای افراطی روبرو شد. در همین خصوص سایت «رجانیوز» وابسته به فاطمه رجبی که اصولگرایان منتقد دولت را به بهانههای مختلف تخریب میکند، با ادبیات همیشگی خود افروغ را مطرود اصولگرایان دانست و اظهارات وی را گستاخانه، نابخردانه، قبیح، خیانتبار و در نهایت جوابیه وی به روزنامه کیهان را توجیهات بنیاسرائیلی خواند. این سایت همچنین از گفتوگوی «آفتاب» با افروغ که وی در آن با رد «دولتگرایی پارلمانی» به فعالتر شدن در زمینه نقد دولت اشاره کرده بود شدیداً ابراز خشم کرد.
در همین زمینه دکتر عماد افروغ غروب شنبه در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب [فارغ از محتوای آن مصاحبه که از ورود به آن اجتناب کردهایم] توضیحاتی ارایه کرد. وی از حجم عظیم فشارهایی که این روزها از همه طرف به وی وارد آمده سخن گفت و افزود: «فشارها بیشتر از طریق SMS و پیامهای شفاهی و مطالب سایتها بوده است. من قصد ندارم به آنها پاسخ دهم. چرا که آنها را نه عالمانه و منتقدانه، بلکه هتاکانه میدانم و هرگز پاسخ هتاکی را نخواهم داد».
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: «از طریق پیامهای کوتاه این روزها تهمتهای ناروا، ناسزاگوییهای غیراخلاقی، نسبتهای غیردینی وارد شد و بسیار متأسفم که بگویم حتی با ناسزاهای ناموسی نیز مواجه شدم. من نمیدانم کسانی که مبادرت به این کارها میکنند به نام دفاع از دین و ولایت و ارزشهاست؟»
وی اظهار داشت: «من بسیاری از این اقدامات را از سر عشق و اردات میدانم. به همین دلیل به آنها توصیه میکنم مصاحبه مرا با خبرگزاری فارس به طور کامل بخوانند. جوابیه مرا به کیهان و همچنین مقالهای که درباره حقیقت و مصلحت به زودی منتشر خواهم کرد را به دقت بخوانند و تحت تأثیر القائات و اغواهای برخی قرار نگیرند».
افروغ تصریح کرد: «در آخرین SMS من تهدید به ترور شدم. حتی اگر این اتفاق هم رخ دهد آن را شهادت تلقی کرده و برای خود افتخار بزرگی میدانم. من نیامدهام که هیچ هزینهای ندهم. وقتی کتاب «چالشهای کنونی ایران» را منتشر کردم در ابتدای کتاب آن را به «شهدا و پاسداران عهد الست» تقدیم نمودم و به همسرم گفتم که ای کاش انتشار این کتاب با رفتن و شهادت من پیوند بخورد. متأسفانه این توفیق نصیب من نشد». این نماینده مجلس ادامه داد: «در ابتدای کتاب گفتار انتقادی نوشتم که خداوند شکارچی لحظههاست و ای کاش در زندگی ما هم لحظههایی برای شکار وجود داشته باشد. شاید لحظهای که من هدف اصابت گلولهای قرار بگیرم همان لحظه مورد نظر باشد و حسب لطف و عنایت خداوند توفیق شهادت نصیب من شود».
افروغ تأکید کرد: «پس ما را نترسانند! این تهدیدها بر ما اثری ندارد. دل من فقط برای انگیزههای پاک میسوزد که با جهل و ناآگاهی آلوده شده و اگر جانم را بر سر آگاهی مردم بگذارم آن را یکی از مقامات رفیع شهادت میدانم. انشاءالله مداد و قلم ما مداد عالم روشنگر حقیقت جویی باشد که در جهت اعتلای انقلاب و ارزشهای دینی زده میشود».
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: «ما راه را ادامه میدهیم. البته جانب احتیاط را هم لحاظ میکنیم. اما تا آخر ایستادهایم و با چند تهدید عقبنشینی نمیکنیم. ما میایستیم و زندگی ما حکایت این ایستادگیهاست. آن زمان که ما در لبنان میجنگیدیم اینها کجا بودند؟ آن زمان که در زندان انگلستان 17 روز اعتصاب غذای خشک کردیم اینها کجا بودند؟ آن زمان که ما در جبهههای دفاع مقدس عطر خوش جبهه را استشمام میکردیم اینها کجا بودند؟ آن روز که ما در نهادهای انقلابی وظیفه دینی و ملی خود را ادا میکردیم اینها کجا بودند؟». وی برای عدهای که دست به چنین اعمالی میزنند طلب مغفرت کرد و با بیان اینکه من آنها را میبخشم تصریح کرد: «اما قدرتطلبان و گردانندگان اصلی ماجرا را که در پشت ظاهر دینداری پنهان شدهاند را هرگز نمیبخشم و روز قیامت گریبان همه آنها را خواهم گرفت. من مستقیما به آنها پاسخ نمیدهم اما مردم باید آگاه شوند».
این نماینده مجلس همچنین از رقبا و گروههای سیاسی خواست از این مسایل بهرهبرداری سیاسی نکنند. وی افزود: «باید همدردی شود. این حرکت زشت غیراخلاقی از سوی هر شخص و گروهی که سر بزند نابخشودنی است و باید تلاش کرد این نحو برخوردهای ابزاری با دین محو شود».
افروغ در بیان اینکه چرا با شدت یافتن انتقادات وی به دولت فشارها و اتهامات به او افزایش یافته گفت: «این ترجمانی است از برخورد ابزاری با دین و اخلاقیات. وقتی تصمیم میگیریم که از هر وسیلهای برای حفظ قدرت استفاده کنیم یعنی به منش و روش ماکیاولیستی دست زدهایم و دیگر نمیتوانیم اخلاق را در نظر بگیریم. چرا که دیگر محور، قدرت میشود. اینجاست که آدمی میفهمد آنها که درباره نسبت دانش و قدرت سخن میگفتند کجاها را میدیدند. به گمان من امروز باید بر روی محوریت قدرت و اخلاق نیز تأکید کرد. این منش معطوف به حفظ و تحکیم قدرت است که بگوییم اگر با ما باشی اخلاقی هستی و اگر با ما نباشی غیراخلاقی». دکتر افروغ در پایان گفت: «این نگرش زیبنده جمهوری اسلامی و گروههایی که به رقابت سیاسی میپردازند نیست. قرار است ما با اتکا به ارزشها رفتار کنیم نه بر مبنای اینکه امروز ما در قدرتیم پس جهان به گونهای دیگر است».
گفتنی است رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی روز شنبه در جوابیهای که در روزنامه کیهان به چاپ رسید، با قدردانی از برخورد نقادانه کیهان و انتقاد شدید از هتاکیهای یک اقلیت (که متاسفانه به نام حمایت از دولت فعالیت میکنند) نوشت: «برای بنده بسيار سخت بود كه پس از يك عمر متنعم شدن از نعمت بندگی و افتخار آشنايی با ولايت فقيه و مبانی نظری و فلسفی آن و تلاش در جهت تئوريزه كردن آن، توسط عدهای و احتمالا معلوم الحال متهم به بیدينی و نامسلمانی و ضديت با ولايت فقيه و مقام معظم رهبری شوم. [کلیک کنید]
افروغ اخیرا در برنامه شب شیشهای اعلام کرده است که قصد ندارد در انتخابات مجلس هشتم کاندیدا شود.