۱۵ داعشی در تاجیکستان کشته شدند
خبرگزاری ریانووستی روسیه امروز چهارشنبه از کشته شدن ۱۵ داعشی به یک مقر مرزبانی در مرز تاجیکستان و ازبکستان خبر داد.
آفتابنیوز :
در این خبر به نقل از یک مقام دفتر مطبوعاتی سازمان مرزبانی کمیته امنیت ملی تاجیکستان خاطرنشان شد: تروریستها متشکل از ۲۰ نفر به یک مقر مرزبانی در مرز تاجیکستان و ازبکستان حمله کردند.
به گفته مقام تاجیکستانی، این افراد از روز سوم ماه نوامبر (روز شنبه) از طرف منطقه شرتوز به منطقه قبادین تاجیکستان با هدف حمله تروریستی نفوذ کرده بودند.

افراد مسلح در قالب گروه ۲۰ نفره در حالی که ماسک بر صورت داشتند به واحد چهارم گروهان مرزبانی سلطان آباد تاجیکستان واقع در ۶۰ کیلومتری غرب دوشنبه حمله کردند.
در جریان این حمله یک سرباز و یک مامور پلیس تاجیکستان و نیز ۱۵ تروریست کشته شدند و پنج تروریست هم دستگیر شده و بازجویی از آنان آغاز شده است.
در زمان حاضر گروه تحقیق سازمان مرزبانی تاجیکستان در محل حادثه مشغول تحقیق است.
منبع: خبرگزاری ایرنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه