پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۳:۲۸
کد خبر:۶۲۱۱۳۱
۱۲:۱۴
۱۳۹۸/۰۸/۲۱

بازداشت ۳ مدیر سابق وزارت بهداشت

بازداشت ۳ مدیر سابق وزارت بهداشت
۳ مدیر وزارت بهداشت به دلیل تخلفات انجام شده در شرکت‌های آوای سلامت و پالایشگاه نفت اصفهان بازداشت شدند.
۱۲:۱۴
۱۳۹۸/۰۸/۲۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

۳ تن از مدیران وزارت بهداشت به دلیل تخلفات پرونده‌های شرکت‌های آوای سلامت و سهامداری پالایشگاه نفت اصفهان توسط دستگاه‌های امنیتی بازداشت شدند.

این افراد از مدیران سابق وزارت بهداشت بوده‌اند که پس از نشستن سعید نمکی برکرسی وزارت بهداشت برکنار شده بودند.

شرکت آوای پردیس سلامت که در سال ۹۳ و در دوران وزارت قاضی زاده هاشمی تشکیل شد، سهامی خاص بود که از چند شخصیت حقیقی و حقوقی تشکیل شده بود و حدود ۵۰ دانشگاه علوم پزشکی کشور نیز در این شرکت به عنوان سهام دار معرفی شده بودند.

در خصوص پالایشگاه نفت اصفهان نیز باید گفت که این پرونده از جنجالی‌ترین پرونده‌هایی بود که در دوران وزارت قاضی‌زاده هاشمی برای نخستین بار توسط خبرگزاری فارس منتشر شد که پس از رسانه‌ای شدن این پرونده فشار و هجمه سنگینی از سوی وزیر وقت بهداشت و دولت تدبیر و امید به خبرگزاری فارس وارد شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۱
در اخر وزارت بهداشت هاشمی برای گریز از قانون برخی خلاف کاران وزارت. درخواست بازنشسته شدن دادند . ..
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۱
اموال و حساب های ناپیدای انها شفاف شود .

این ها مثل ویروس از وزارت تا داروخانه خانه بهداشتی تکثیر شده ....
پاسخ