پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۶۲۱۶۴۶
۱۴:۰۲
۱۳۹۸/۰۸/۲۴

محسن هاشمی: نرخ کرایه تاکسی‌های تهران ثابت خواهد بود

رئیس شورای شهر تهران درباره افزایش یا عدم افزایش نرخ کرایه‌های تاکسی در پایتخت گفت:کرایه‌ها همچنان ثابت خواهد بود.
۱۴:۰۲
۱۳۹۸/۰۸/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز،

محسن هاشمی با اشاره به افزایش قیمت بنزین اظهار کرد: با افزایش قیمت بنزین سهمیه‌ای نیز برای تاکسی‌های در نظر گرفته شده است که این سهمیه برای خودرو‌های بنزینی و گازسوز متفاوت است و بر اساس آنچه که اعلام شده است برای خودرو‌های بنزینی ۴۰۰ لیتر و دوگانه سوز ۲۰۰ لیتر برای هر ماه در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه قیمت بنزین سهمیه‌ای نسبت به گذشته تفاوت کرده است، گفت: بر اساس اعلامی که از سوی مسئولان صورت گرفته قیمت بنزین سهمیه‌ای ۱۵۰۰ تومان و آزاد ۳۰۰۰ هزار تومان است.

محسن هاشمی: نرخ کرایه تاکسی‌های تهران ثابت خواهد بود

هاشمی در پاسخ به این پرسش که آیا نرخ کرایه‌های تاکسی با افزایش قیمت بنزین تغییر خواهد کرد یا خیر، تصریح کرد: در این زمینه همچنان نرخ کرایه‌های تاکسی در پایتخت ثابت خواهد بود، ولی بزودی جلسه‌ای در شورای شهر تهران و شهرداری تهران برای شرایط آتی تاکسیرانان برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۴
اره حتما تغییر نمی کنه......
پاسخ