پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۲:۳۵
کد خبر:۶۲۳۷۳۹
۱۹:۴۲
۱۳۹۸/۰۹/۰۶

وزارت اطلاعات: عناصر مرتبط با بیگانگان را بازداشت کردیم

وزارت اطلاعات: عناصر مرتبط با بیگانگان را بازداشت کردیم
مدیرکل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات اعلام کرد: تعدادی از عناصری که در تلاش برای جمع آوری اطلاعاتی از اغتشاشات و انتقال آنها به خارج کشور جهت ارائه به بیگانگان بودند قبل از هرگونه اقدام، شناسائی و دستگیر شدند.
۱۹:۴۲
۱۳۹۸/۰۹/۰۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

در اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اطلاعات در این باره آمده است: «عناصر مذکور که با بودجه سرویس اطلاعاتی کشورهای مختلف آموزش‌های لازم جمع آوری اطلاعات در پوشش شهروند خبرنگاری دیده بودند، از مدت‌ها قبل تحت رصد اطلاعاتی قرار داشته و پس از اوج گیری اغتشاشات، مشخص گردید که دستوراتی برای حضور در اغتشاشات و تهیه گزارشات دقیق و به ویژه تصویری دریافت نموده‌اند.

بر این اساس تعداد 6 نفر از این افراد که در زمان حضور در صحنه‌های اغتشاش و اجرای دستورات عناصر سرویس اطلاعاتی دستگیر و همچنین 2 نفر دیگر نیز که اقدام به جمع آوری اطلاعات و قصد انتقال آن به خارج از کشور را داشتند؛ قبل از خروج از کشور شناسایی و دستگیر شدند.

وزارت اطلاعات: عناصر مرتبط با

مدیرکل ضد جاسوسی ضمن تأکید بر هوشیاری و مراقبت سربازان گمنام امام زمان (عج) در صیانت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت سایر افراد مرتبط با این شبکه در سطح کشور تحت رصد قرار داشته و در صورت هرگونه اقدام مغایر با امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، مورد برخورد قضایی و امنیتی قرار خواهند گرفت.»

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha