پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۱:۱۹
کد خبر:۶۲۴۱۲۲
۱۲:۱۳
۱۳۹۸/۰۹/۰۹

ماجرای گم شدن ۹۴۷ میلیون دلار در صداوسیما

ماجرای گم شدن ۹۴۷ میلیون دلار در صداوسیما
مسئولان صداوسیما معتقدند همه مدارک نحوه هزینه‌کرد این مبلغ را دارند.
۱۲:۱۳
۱۳۹۸/۰۹/۰۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

مصطفی کواکبیان در توضیح اظهارات اخیرش در مورد وجود پرونده ۹۴۷ میلیون دلاری صدا و سیما که گم شده و معلوم نیست با آن چه کرده‌اند؟، گفت: آنچه در جمع دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد از پرونده ۹۴۷ میلیون دلاری صدا و سیما گفتم، حرف جدیدی نیست، این موضوع را در دیدار با آقای رئیسی نیز گفتم و تاکید داشتم قوه قضائیه باید به همه پرونده‌ها بدون هیچ گونه جانبداری رسیدگی کند که این شامل پرونده ۹۴۷ میلیون دلاری صدا و سیما در دوره آقای ضرغامی نیز می‌شود.

وی افزود: این موضوع را قبلا آقای رئیس جمهور در جمع مردم یزد بیان کرده بود. در همین باره مسئولان صدا و سیما معتقدند همه مدارک نحوه هزینه کرد این مبلغ را دارند. لذا دستگاه‌های نظارتی می‌توانند آن را بررسی کنند. تاکید ما هم این است که این موضوع باید در کنار همه پرونده‌های مالی در دستگاه قضایی مورد بررسی قرار گیرد. از مسئولان صدا و سیما می‌خواهم که با ارائه توضیحاتی به افکار عمومی ابهامات موجود در این باره را برطرف کند.

ماجرای گم شدن ۹۴۷ میلیون دلار در صداوسیما

این نماینده مجلس همچنین تاکید کرد: در این بین برخی از شبکه‌های فضای مجازی طوری این موضوع را مطرح کردند که گویا پرونده جدیدی هست و در دوره فعلی رخ داده که اینطور نیست. مطمئنا با رسیدگی عادلانه به این پرونده و توضیحات دست اندرکاران صدا و سیما هیچ ابهامی باقی نمی‌ماند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۰
می گویند در زمان آقای ضرغامی و در حوزه مدیریت همین آقای علی عسگری یعنی در بخش فنی سازمان گم شده درسته !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
۱۲*۳۱۳
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۹
تو این چند سال کجا بودن....
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۱
برمیگرده به زمان ضرغامی که معاون مالیش، تقدس‌نژاد، ولی معلوم نشد که چی شد....
پاسخ
امینی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
برای جبران خسارت اینترنت و خوشحال مردم یک هفته صدا و سیما جناحی را تعطیل کنید .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۹
بگردند میتونند پیداشون کنند
پاسخ