آفتابنیوز : آفتاب: عضو ارشد فراکسیون اصولگرایان با اشاره به سالگرد سوم تیر، روز پیروزی محمود احمدینژاد گفت: به نظر من پیروزی آقای احمدینژاد یک اتفاق تصادفی و غیرقابل پیشبینی نبود و از انتخابات شورای دوم مشخص بود که یک نفر از اصولگرایان بر مسند ریاست جمهوری تکیه خواهد زد.
محسن کوهکن در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب در خصوص میزان تحقق شعارهای تبلیغاتی احمدینژاد نظیر «آوردن پول نفت بر سر سفرههای مردم» یادآور شد: تصمیمات و اقدامات انجام شده از سوی دولت نهم اگر تکمیل شود، نشانگر حرکت به سمت تحقق این شعارها است و شیب حرکت و اقدامات احمدینژاد به سمت مهرورزی و عدالتپروری محسوب میشود.
کوهکن با اشاره به توزیع سهام عدالت در بین مردم محروم کشور گفت: علیرغم تبلیغات منفی که برخی میکنند، نمیتوان این نکته را نادیده گرفت که به هر حال قسمتی از سهام کارخانههای دولتی به سمت زندگی مردم هدایت میشود و به هیچ وجه نمیتوان چشم را بر این بخش بست. به نظر من تحقق شعارهای عدالتگرایانه را میتوان در سهام عدالت تعریف نمود.
وی گفت: از سوی دیگر کاهش سود بانکها که برخی میخواهند مانع آن شوند، را نیز از دیگر اقدامات دولت در راستای عدالت میتوان نام برد. اگر قرار باشد که پول نفت را بر سر سفره مردم ببریم تأثیر چندانی بر زندگی آنان نمیگذارد اما دولت سرمایهگذاری دائمی و معاش دائمی را برای مردم فراهم میکند.
نماینده مردم اصفهان نگاه دولت نهم را کاملا مردمی دانست و افزود: کشور در گذشته به سمتی میرفت که سود برخی بانکها تا مرز 24 درصد نیز پیش رفت اما اکنون تسهیلات بانکی با سود کمتر در اختیار مردم قرار میگیرد.
کوهکن در بخش دیگری از سخنانش و در ارتباط با انتقادهای صورت گرفته در خصوص سفرهای استانی و هزینههای آن گفت: به اعتقاد من باید واقعبین بود، با وجود تمام این انتقادات باید گفت که اگر کمترین تأثیر سفرهای استانی، آشنا شدن مسئولین با مشکلات و معضلات هر منطقه کشور باشد، میتوان گفت که دستاورد خوبی است چرا که دولت میتواند تصمیمات خود را برای هر استان، مطابق با مشکلات آن استان اتخاذ کند و اقدامات دستگاه اجرایی این گونه بهتر میشود.
کوهکن مسیر اقدامات دولت نهم را در راستای تحقق شعارهای احمدینژاد دانست و افزود: نباید تنها به مشکلات نگاه کرد و اگر کسی این کار را کند جامعه آنان را به سیاسی بودن متهم خواهد کرد و از سوی دیگر نیز نباید چشم بر مسایل دیگر بست و تنها به تعریف و تمجید از دولت پرداخت.
کوهکن در بخش دیگری از سخنانش و در خصوص چگونگی روند به قدرت رسیدن احمدینژاد گفت: روی کار آمدن یک دولت اصولگرا پس از دولت اصلاحات، یک اتفاق آنی و غیرقابل پیشبینی نبود و این امر از دور دوم شوراهای شهر و روستا کاملا مشخص بود.
وی افزود: دومین شورای شهر در دست مجموعهای از اصولگرایان قرار گرفت که در آغاز کار، شخصی را به عنوان شهردار تهران انتخاب کردند که بسیار اصولی کار کرد.
کوهکن با اشاره به عملکرد شورای شهر اول تهران گفت: عملکرد شورای اول کاملا مشهود بود و رسانهها نیز به آن پرداختند برای مثال جلسات شورا به حد نصاب نمیرسید یا جلسات تبدیل به مناظره میشد و اختلافات فراوانی بین اعضا به وجود آمد. بر همین اساس هنگامی که مردم عملکرد دو شورا و شهردارها را مقایسه کردند آرامش و اطمینانی به اصولگرایان پیدا کردند و پس از آن نیز آوازه محمود احمدینژاد به عنوان شهردار نمونه تهران به همه کشور رفت.
وی احمدینژاد را نمونه یک مدیر موفق ارزیابی کرد و افزود: حد فاصل شوراها تا مجلس هفتم هر اصولگرایی که میخواست نمونه مدیریت و خدمت بیتشنج را مثال بزند به مدیریت احمدینژاد اشاره میکرد چرا که از زمان شهردار شدن ایشان، تغییرات عمدهای در مدیرین شهری به وجود آمد و اختلافات و چند دستگی در شورا و شهرداری تهران از بین رفت.
وی افزود: زمان انتخابات ریاست جمهوری نیز، دوستانی کاندید شدند که مردم آنها را میشناختند و نیاز به معرفی نداشتند. همه مردم با عملکرد کاندیداها آشنا بودند و حتی برخی از نامزدهای انتخاباتی نیز دارای تفکر اصولگرایی بودند اما زمینه مدیریت مردمگرایانه آنان فراهم نشده بود.
وی با بیان این که در انتخابات ریاست جمهوری تمام جریانات سیاسی کاندید داشتند گفت: در انتخابات هیچ جریانی حذف نشد یعنی جبهه اصلاحات و جریانات رادیکال نیز کاندید داشتند و آزادانه تبلیغات میکردند اما ما شاهد آن بودیم که از بین مجموعه کاندیداها، مردم با رویگردانی از 8 سال گذشته، شعارها و اجرای عمل اصلاحطلبان، به احمدینژاد رأی دادند.
عضو هیأت رئیسه مجلس با اشاره به نحوه مدیریت احمدینژاد در شهرداری تهران گفت: مردم مدیریت ایشان را طی یک سال شهرداری، تجربه کرده و از سوی دیگر سایر کاندیداها امتحان خود را پس داده بودند به همین دلیل چرخش و گرایش تودههای مردم را به سمت شعارهای احمدینژاد و حمایت مردم را از ایشان مشاهده کردیم.