آفتابنیوز : آفتاب: رئیس سازمان تربیت بدنی گفت: به عنوان مسئول سازمان، معتقدم استقلال و پرسپولیس قلب تپنده ورزش بوده و مشكلاتشان را پیگیری میكنم. محمد علی آبادی عنوان كرد: اینكه كارها به صورت نمایشی و مانور تبلیغاتی انجام شود، جزء كارهای دولت نهم نیست و در كابینه متعهد شده ایم با مردم روراست باشیم و به آنان دروغ نگوییم. در حقیقت، برحسب وظیفه شرعی از چارچوب اخلاقیات و شرع خارج نخواهیم شد و با مردم سالم و برحسب حقایق و واقعیت ها برخورد میكنیم.
وی ادامه داد: سازمان تربیت بدنی هرگز به دنبال كارهایی كه جنبه نمایشی و تبلیغی صرف باشد، نرفته و براین باوریم كه مردم بهترین قاضی عملكرد مسئولان هستند و نمیتوان سر آنها كلاه گذاشت. روی این اصل نیز اهداف كلان ترسیمیدر ورزش را پیش خواهیم برد و كاری نیز به چند نفری نداریم كه سیاسی با مسایل ورزش برخورد كرده و غرض ورزانه دست به تجزیه و تحلیل میزنند.
به گزارش خبرگزاری فارس، علی آبادی اظهار داشت: توسعه چند برابری فضاهای ورزشی، رشد ورزش قهرمانی و برنامه های گسترده در جهت ارتقای ورزش و نیل به قله های ورزشی دنیا، مبین اقدامات و كارهای صورت گرفته در 20 ماه گذشته است؛ اما اینكه گفته شود باید به دو باشگاه مردمیو پرافتخار استقلال و پرسپولیس توجه و رسیدگی بیشتری شود، این صحبت حقی است.
وی افزود: این دو باشگاه با دارابودن وسعت، قدرت، توانایی و جایگاه مردمی، متاسفانه مظلوم واقع شده اند و دولت و سازمان تربیت بدنی باوجود تمامیتوجهات مادی و معنوی، نمیتوانند بطور جامع و كامل از آنها حمایت مالی لازم را بعمل آورند تا این دو نیز با یك ردیف بودجه مشخص همچون باشگاه های دیگر، با خیال آسوده به حیات خود ادامه دهند.
رئیس سازمان تربیت بدنی عنوان كرد: به عنوان مسئول سازمان تربیت بدنی و با این اعتقاد كه استقلال و پرسپولیس قلب تپنده ورزش هستند، مجدانه پیگیر رفع مشكلات این دو باشگاه هستم. در سال 85 نیز كمك های بسیار خوبی از سوی سازمان به آنها تعلق گرفت و از محدودیت های مالی آنها جلوگیری كردیم.
وی ادامه داد: با وجود این، برای رسیدن به یك آرامش ثابت نیاز به اعتبارات مالی مطلوب و مجموعه هایی برای انجام تمرینات دارند تا به راحتی به فعالیت های خود ادامه دهند. یقینا" سازمان این هدف را با جدیت دنبال و نهادینه خواهد كرد.
رئیس سازمان تربیت بدنی با اشاره به اینكه توجه به ساخت و ساز و توسعه زیر ساختها در نفس ورزش جای دارد، گفت: مطمئنا" ورزش یك كشور بدون در نظر گرفتن اصل تكمیل پروژه های عمرانی و احداث فضاهای مكفی در جهت قهرمان پروری، قابلیت های اجرایی و عملیاتی خویش را تعریف نشده خواهد دید و به موازات آن نیز با نادیده انگاشتن جاذبه های قهرمانی و مدال آوری و نگاه صرف سخت افزاری و دور شدن از اصول رقابتی و كم توجهی به ورزشكاران و باشگاهها، دچار تزلزل و سرخوردگی میشود.
وی از این منظر لزوم توجه به زیر ساخت ها و پروژه های ورزشی را پایه های یك ورزش قدرتمند توصیف كرد و افزود: با بی اهمیت تصور كردن زیر ساخت ها، ورزش تضعیف خواهد شد؛ ولی اگر صرفا" تمام جهد و اهتمام سازمان ورزش را روی این مقوله به كار بندیم، از بخش نرم افزاری كه همانا ورزشكاران و تیم ها هستند، غافل خواهیم شد. برای پیشبرد صحیح و مطلوب باید ساخت فضاهای ورزشی و نیز پیگیری مجدانه امور قهرمانی سرلوحه برنامه های ما قرار گیرند.
رئیس سازمان تربیت بدنی با عینی خواندن ساخت و سازها و دید علنی آحاد جامعه نسبت به افتتاح و احداث زمین ها و سالن ها، خاطر نشان كرد: از آنجاكه ساختمان سازی در حوزه ورزش یك مبحث فیزیكی است، به همان ترتیب راحت تر در نگاه مردم قرار میگیرد؛ اما شاید نتوانیم بیش از 5 هزار نشست و جلسه كارشناسی با تمامیفدراسیونها، انجمن ها، كارشناسان و مسئولان ورزشی از نیمه دوم سال 84 تا پایان سال 85 در ارتباط با مسایل مختلف را به طور علنی برای همگان انعكاس دهیم.
وی افزود: این شبهه برای برخی بوجود میآید كه سازمان تربیت بدنی به دنبال ارتقای سطح سخت افزارها است و به ابعاد قهرمانی توجه خاصی ندارد؛ در حالیكه خلاف این دیدگاه در طول مدت عملكرد سازمان تربیت بدنی در دولت نهم به اثبات رسیده و نمونه مثال زدنی آن، صعود چهار پلهای ورزش ایران از جایگاه دهم دوره گذشته به رتبه ششم جدول مدالهای آسیایی دوحه است و امروز در بسیاری از رشته هایی كه نام ایران در مدال آوری مطرح نبوده، در حال رسیدن به آن جایگاه شایسته هستیم.
به گزارش پایگاه خبری ورزش، وی جهش برخی رشته های پایه در كسب سهمیه المپیك و مدال آوری را یك اتفاق خوشایند دانست و متذكر شد: در سال جاری، 5 سهمیه المپیك پكن را فقط در دوومیدانی كسب كردهایم و این در حالیست كه تا این زمان هیچگاه در این رشته موفق نشده بودیم كه با عبور از حد نصاب های در نظر گرفته شده، حتی یك سهمیه المپیك را به دست بیاوریم و اگر هم در مقاطعی سهمیه ای نصیب ما میشد، از راه سهمیه های افتخاری بود.
وی افزود: امروز دوومیدانی كاران با شایستگی، قدرت و شكستن ركوردها به المپیك راه مییابند و با برنامه ریزیهای انجام شده در رشته هایی چون تیراندازی با كمان، قایقرانی، ژیمناستیك و دوومیدانی، ورزشكاران خود را در فینال بازیهای آسیایی دیدیم كه امری بی سابقه به شمار میرفت.
علی آبادی با تاكید بر اینكه اختصاص و صرف وقت در امور جاری بیش از زمان مصرف شده در ساخت و ساز بوده است، در خصوص آینده نگری فدراسیونها و افزایش اعتبارات تصریح كرد: امروز تمام فدراسیونها دارای برنامه بلند مدت و پنج ساله هستند و با تاسی از این برنامه افق آینده شان را ترسیم كرده اند. سازمان تربیت بدنی با پیگیریهای مكرر، اعتبار ورزش را به بیش از دو برابر افزایش داده و برای افزایش درآمد ورزش از بند "ب"، جلسات منظم و مكاتبات مستمر و پیگیر با وزیران، استانداران و مدیران صنایع بزرگ برگزار كرده ایم و حاصل این تلاش ها، افزایش سه برابری بودجه جاری و درآمد فدراسیونها و ادارات كل تربیت بدنی بوده و یقینا" این دستاورد تاثیر خود را در گسترش ورزش نشان خواهد داد.
وی عنوان كرد: از طریق سفرهای متعدد رئیس، معاونان و مدیران سازمان به استانها و كنكاش و وارد شدن به لایه های هیئت های شهرستانی به این نتیجه رسیدیم كه در سالهای گذشته به هر هیئت شهرستانی به طور میانگین سالیانه 50 هزار تومان اعتبار اختصاص مییافت و این یعنی تعطیلی ورزش در آن بخش. بعد از كارشناسی های دقیق، امسال باید به هر یك از هیئت ها بیش از یك میلیون تومان اعتبار تخصیص یابد و این مبلغ 20 برابر دوسال قبل است و همانا نشانه ای از توسعه است.
رئیس سازمان تربیت بدنی حجم فعالیت های صورت گرفته را در راستای كسب موفقیت در بازیهای آسیایی 2010 گوانگجو برشمرد و اظهار داشت: به این نتیجه رسیده ایم كه در این بازیها باید جایگاهی به مراتب بالاتر از دوره قبل كسب كنیم و حداقل رتبه چهارم آسیا به ورزش ایران تعلق بگیرد. در دو سال گذشته، كارشناسان و مدیران سازمان دسترسی به رتبه های هشتم و نهم را سخت و غیر ممكن میپنداشتند؛ ولی امروز با عملكرد ورزشی گسترده سازمان و فعالیت كارشناسی و توسعه، این اعتقاد در میان همه به وجود آمده كه میتوانیم جایگاه چهارم آسیا را تصاحب كنیم. قرار گرفتن در جمع 4 كشور برتر آسیا در واقع به معنای قرار گرفتن در جمع 12 كشور نخست دنیا است.
علی آبادی برگزاری اولین دوره المپیاد ورزشی ایرانیان را در چارچوب فعالیت های گسترده فكری، مدیریتی و علمیسازمان در جهت توسعه ورزش ذكر كرد و افزود: در این المپیاد هر استان در 30 رشته شركت خواهد كرد و یك دوره مسابقات بسیار گسترده و سنگین را میان 30 استان شاهد خواهیم بود و برترین ها در بخش ورزشكاران معرفی و شناسایی خواهند شد.
سازمان تربیت بدنی علاوه بر یك حركت بزرگ استعدادیابی در جهت شناختن جوانان توانا و جویای نام، عملكرد استانها را قابل لمس و عینی خواهد كرد. پتانسیل ورزش هر استان را برای مسئولان سیاسی و اجرایی آن استان مشخص میكند و برای فعالیت های روز افزون ورزش در شهرها انگیزه مضاعف ایجاد میشود.