پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۶۲۵۸۳۹
۱۲:۴۷
۱۳۹۸/۰۹/۱۹

باد و طوفان مدارس کیش را تعطیل کرد

رییس ستاد مدیریت بحران منطقه آزاد کیش اعلام کرد: به علت تغییرات جوی و وزش باد شدید کلیه مدارس در مقاطع مختلف در جزیره کیش امروز تعطیل است.
۱۲:۴۷
۱۳۹۸/۰۹/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز،

مصطفی خانزادی افزود: با توجه به گزارش های سازمان هواشناسی مبنی برتغییر ناگهانی جوی برخی نقاط کشور از جمله جزیره کیش از امروز سه شنبه شاهد وزش تند باد و بارش کم سابقه خواهد بود به همین دلیل کمیته بحران این جزیره با یک جمع بندی، تعطیلی مدارس را تا اطلاع ثانوی اعلام می کند.

همچنین کارشناس هوا شناسی کیش گفت: این تغییرات جوی، از بعد از ظهر امروز آغاز و فردا از شدت آن کاسته خواهد شد اما سامانه بارشی تا پایان هفته فعال خوهد بود.

حسن غواص زاده سرعت وزش تندبادهای لحظه ای در 24 آینده در کیش را تا 70 کیلومتر در ساعت پیش بینی کرد و افزود: این تغییرات جوی تاکنون کم سابقه بوده و احتمال شکستن شاخه های درختان، جاری شدن سیلاب در معابر وجود دارد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
کیش طوفان
ارسال پیام
captcha