پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۶۲۶۲۰
۲۰:۱۰
۱۳۸۶/۰۴/۰۶

کوهکن: حمله به پمپ بنزین‌ها طبیعی بود

۲۰:۱۰
۱۳۸۶/۰۴/۰۶
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: یک عضو هیأت رئیسه مجلس با تایید اظهارات حدادعادل درباره رخدادهای شب گذشته اتفاقات اخیر در پی سهمیه‌بندی بنزین در کشور را معمولی و طبیعی خواند. 

محسن کوهکن در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب درباره وجوه اجتماعی اتفاقات اخیر و نظر مجلس درباره این وقایع اظهار داشت: «در مدتی که با کارت هوشمند سوخت، بنزین به طور نامحدود در دسترس بود و این روند یک ماه طول کشید معدل مصرفی که به دست آمد 130 لیتر بود. ما قبلا هم آماری داشتیم که 55 درصد از خودروهای شخصی در ماه 100 لیتر بنزین مصرف می‌کنند و تنها 45 درصد مصرف بالای 100 لیتر دارند». 

وی افزود: «بنابراین 55 درصد از خودروهای موجود به طور طبیعی با مشکل روبرو نیستند. برای 45 درصد باقی مانده نیز تکالیفی در تبصره 13 اندیشیده شده که از جمله آن گازسوز کردن تاکسی‌ها تا پایان سال و ... است». 

این عضو هیأت رئیسه مجلس ادامه داد: «دیشب که زمان سهمیه بندی را اعلام کردند بخشی از جامعه خواست که باک ماشین‌ها را پر کند و به صورت معمول در اثر بالا رفتن تقاضا و سطح پایین عرضه آن وضعیت پیش آمد و عده‌ای فرصت‌طلب هم اقداماتی انجام دادند». 

کوهکن با اشاره به سخنان حداد عادل درباره مقایسه اوایل اجرای طرح سهمیه‌بندی با تولد نوزادی که به صورت طبیعی با چرک و خون همراه است گفت: «بر اساس آمارها و پیش‌بینی‌ها به طور طبیعی نباید مشکلی پیش بیاید. این اتفاقات هم چیزهای طبیعی و معمولی است. اینکه اقدامی انجام شود و چهار نفر شیشه‌ای را بشکنند در همه جای دنیا اتفاق می افتد. در فرانسه هم با انتخاب این رئیس جمهور جدید حومه پاریس متشنج شد و بعد هم کتنرل کردند و تمام شد.»

این عضو هیأت رئیسه مجلس در پایان اظهار داشت:‌ «اینکه طرح سهمیه‌بندی را مدتی اجرایی نکردند به این دلیل بود که اگر مشکلی هست حل شود. الان بیش از 99 درصد پمپ‌بنزین‌ها برای استفاده از کارت تجهیز شده‌اند و مشکلی هم پیش نخواهد آمد».
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha