آفتابنیوز : آفتاب: «سید ابراهیم رئیسی» معاون اول قوه قضاییه با تاکید بر اهمیت مبارزه با تخریب شخصیتهای نظام اعلام کرد که رهبری معظم انقلاب نیز در دیدار اخیر خود با مسوولان عالی دستگاه قضایی بر ضرورت برخورد با تخریب شخصیتها تأكید داشتهاند.
این اظهارات مهم نفر دوم دستگاه قضایی در شرایطی ابراز میشود که بسیاری از دوستداران و یاران انقلاب اسلامی طی ماههای اخیر بر تعلل دستگاه قضایی در برخورد با افراطیونی که در سال «اتحاد ملی و انسجام اسلامی» همچنان به فعالیتهای به شدت تخریبگرانه خود علیه مقامات و شخصیتهای انقلاب ادامه میدهند؛ خرده گرفتهاند. روز چهارشنبه این هفته، علی یونسی وزیر سابق اطلاعات با انتقاد از کوتاهی و اغماض در برخورد با کسانی که به طرق گوناگون شخصیتهای نظام را ترور شخصیت میکنند، تلویحاً عدم برخورد با این افراد را به حاشیههای امنیتی این افراد نسبت داده بود. اکبر هاشمی رفسنجانی نیز هفته گذشته ترور شخصیت را کار دشمنان انقلاب دانسته بود.در همین رابطه، معاون اول قوه قضاییه که از مسئولان وجیه و معتمد این دستگاه محسوب میشود روز جمعه در خطابه پیش از نمازجمعه تهران با انتقاد از تخریب شخصیتهای نظام تاکید کرد که «گاهی اوقات جنگ روانی و تخریب شخصیتها از ترور بدتر است».
وی با اشاره به ضرورت برخورد با ناامنیهای اجتماعی و تعریفی که از «جامعه در امان» ارایه میشود، گفت: گاهی ناامنی اجتماعی به نحوی است كه روح و احساسات جامعه را جریحهدار میكند، گاهی به صورت سازمانیافته بوده و گاهی قتل، كشتن جامعه بوده و احساسات را جریحهدار میكند و گاهی از قتل بالاتر داریم كه آن ترور كردن شخصیتهاست. معاون اول قوه قضاییه تصریح کرد که به اعتقاد او بعضی از «فتنهگریها و ترور شخصیتها» از ناامنیگری بدتر است.
رئیسی در همین رابطه به دیدار روز پنجشنبه مسوولان ارشد قوه قضائیه با رهبری معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: محوریترین بحث ایشان در دیدار مسوولان عالی قضایی بحث امنیت بود. جامعه اسلامی بر مدار قانون الهی حركت میكند كه امروز تبلور آن در قانون اساسی، قوانین موضوعه و سیاستهای مقام معظم رهبری به عنوان سیاستهای مدون و مصوب نظام تجلی پیدا كرده است.
وی با تأكید بر اینكه روابط اقتصادی، اجتماعی، قانونمندی و اخلاق در یك شهر اسلامی باید بر اساس خدامحوری شكل گیرد، به موضوع تخریب شخصیتهای نظام اشاره كرد و گفت: در جلسه مسوولان عالی قضایی با مقام معظم رهبری ایشان بر بحث برخورد با تخریب شخصیتها تأكید داشتند. گاهی اوقات جنگ روانی و تخریب شخصیتها از ترور بدتر است. معاون اول قوه قضاییه با بیان اینكه خط تاریخ، خط برخورد با ناامنیهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و آن عناصری است كه نمیخواهند جامعه راه توحید و عدالتمحوری را بپیماید، گفت: البته در این راه برخوردها باید بر مبنای قانون مداری باشد. امنیتهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی یك رابطه ناگسستنی با یكدیگر دارند. علاوه بر این، باید یك انعطافپذیری در روشهای برخورد با این ناامنیها مورد توجه قرار گیرد.
رئیسی نظام دینی را دارای دو مشخصه دانست و تصریح كرد: نخست آنكه در رأس جامعه ولایت و حكومتی كه تأیید شارع مقدس را دارد باشد و دیگری اینكه دارای مردم متدین باشد و امروز ما افتخار داریم كه ولایت ما ولی فقیه جامعالشرایط است.
معاون اول قوه قضاییه همچنین با تأكید بر هماهنگی همه قوا و دستگاهها در برخورد با انواع فسادها، گفت: در طرح شورای عالی انقلاب فرهنگی 16 دستگاه در امنیت اجتماعی نقش دارند. امنیت اجتماعی دو شاخصه مهم دارد؛ اول هماهنگی و همكاری همه بخشها و دوم تداوم برخوردها با برنامهریزی مدون است.
سخنران پیش از خطبههای نماز جمعه تهران تصریح كرد: برای برخورد با شرارتها باید یك برنامه مدون انجام شود تا ریشه ناامنیها خشك شود.
رئیسی با تأكید بر اینكه امروز در دستگاه قضایی یك اداره جدی برای برخورد با فساد وجود دارد، گفت: در این راستا شعباتی در نواحی دادسرا در 18 منطقه تهران مسوول رسیدگی به این فسادها هستند. معاون اول قوه قضاییه در پایان سخنرانی خود از اجرای حكم خدا در مورد بیش از 10 تن از اشرار كه باعث ناامنی در جامعه شده بودند، ظرف چند روز آینده خبر داد.
افراطیون؛ تنها مانع تحقق دستور مهم رهبری [کلیک کنید]هاشمی: ترور شخصیت روش دشمنان انقلاب است [اینجا]انتقاد یونسی از تعلل در برخورد با افراطیون [کلیک کنید]