پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۶۲۸۰۲۹
۲۱:۴۶
۱۳۹۸/۱۰/۰۱

پس از 4 دهه کوبا صاحب نخست‌وزیر شد

پارلمان کوبا روز شنبه برای اولین بار پس از بیش از ۴ دهه، فردی را به عنوان نخست‌وزیر این کشور منصوب کرد.
۲۱:۴۶
۱۳۹۸/۱۰/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز،

به نوشته پایگاه «پرس لاتینا»، بر اساس اعلام مجلس ملی قدرت خلق کوبا، «مانوئل ماررو کروز» وزیر گردشگری کوبا از این پس به مدت پنج سال به عنوان نخست‌وزیر و رئیس کابینه فعالیت خواهد کرد.

«میگوئل دیاز کانل» که کروز را برای نخست‌وزیری به پارلمان پیشنهاد کرده بود، وی را فردی سخت‌کوش و صادق خوانده که در مدت حضور ۱۶ ساله‌اش در وزارت گردشگری، اثرگذار و موفق بوده است.

پس از 4 دهه کوبا صاحب نخست‌وزیر شد

قانون اساسی جدید کوبا اسفند ماه پارسال به رأی مردم گذاشته شد و در فروردین ماه امسال اجرایی شد. در قانون اساسی جدید، سمت نخست‌وزیری احیا شده است.

پست نخست‌وزیری در سال ۱۹۷۶ در دوران «فیدل کاسترو» رهبر وقت کوبا، حذف شده و شخص کاسترو ریاست‌جمهوری و ریاست کابینه را بر عهده گرفته بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha