کد خبر: ۶۲۸۳
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۸۴ - ۱۶:۳۳

عبدالحمید: دولت افراطی به ضرر کشور است

آفتاب‌‌نیوز : امام جمعه اهل سنت زاهدان به شرايط حساس كشور در اين مقطع اشاره كرد و افزود: با توجه به بحرانهاي موجود در اطراف مرزها و حضور نيروهاي آمريكايي در عراق، افغانستان و... تهديدهاي متعددي كه از سوي آنها نسبت به ايران صورت مي گيرد، ضرورت حضور يك انسان توانمند، باتجربه، مدير و با ديد وسيع و نظربلند در راس قوه مجريه بيشتر از هر زمان ديگري احساس مي شود. 

رييس حوره علميه اهل سنت زاهدان با تاكيد بر رضايت‌‏مندي مردم از اوضاع سياسي، اجتماعي و فرهنگي كشور ادامه داد: نبايد در كشوري كه داراي منابع عظيم و ثروت‌‏هاي خدادادي است، اين همه انسان فقير پيدا شوند، جامعه اي كه در آن فقر باشد، دچار فساد و بي ديني مي‌‏شود. 

مولوي عبدالحميد افزود: رفع فقر و فساد و تبعيض مساله‌‏اي نيست كه با شعار دادن حل شود، ميدان شعار تمام شده است و فايده‌‏اي هم به حال جامعه ندارد، حل بحرانهايي اين چنيني قبل از اينكه به شعار بسته باشد نيازمند تدبير است. 

وي عدم اجراي قانون اساسي و سليقه اي نگاه كردن به اين ميثاق ملي را از مشاركت امروز جامعه عنوان كرد و گفت: برخورد سليقه اي با قانون باعث ايجاد ناراحتي نگراني و ايجاد محدوديت براي آزادي خواهد شد و طبيعي است در اين ميان آزادي مذاهب، آزادي احزاب و آزادي رسانه ها هم به چالش كشيده خواهد شد. 

مولوي عبدالحميد با تاكيد بر حل بحرانهاي داخلي اين بحرانها را با مشكلات و چالش‌‏هاي خارجي مرتبط دانست و افزود: اگر مشكل دروني ما حل نشود و نارضايتي و فاصله بين مردم و حكومت ايجاد شود، باعث سوءاستفاده دشمن خواهد شد و اين درست نقطه اي است كه آسيب پذيري نظام را افزايش خواهد داد. 

امام جمعه اهل سنت زاهدان حضور يك مدير دورانديش، باتجربه و فراجناحي را باعث رفع اين مشكلات و بحرانها دانست كه مي‌‏تواند جلوي خسران و ضرر به كشور و نظام را بگيرد. 

وي سپس به چالش هاي بين المللي نظام در خصوص مسايلي مانند پرونده هسته اي ايران و استفاده صلح آميز كشور از انرژي هسته اي اشاره كرد و گفت: طبيعي است كه رييس جمهوري طرف مذاكره مستقيم اروپا و آمريكاست و اگر اين شخص توانمند، مقتدر، باتجربه، باهوش، سياستمدار و داراي اعتبار بين‌‏المللي باشد، مي‌‏تواند با كمترين هزينه و ضايعات، تهديدهاي احتمالي را به فرصت سازنده براي كشورتبديل كند. 

مولوي عبدالحميد ادامه داد: ما ملتي متمدن هستيم و زيبنده كشور ما با آن همه سابقه و تمدن نيست كه به اتهامات مختلف در دنيا متهم شويم، ضروري است كه دنيا به عنوان يك ملت دانا، فهيم و عاقل به ما نگاه كند، نه اينكه پرونده‌‏هاي مختلف حقوق بشري توسط كساني كه خود در ابوغريب گوانتانامو و... سياه‌‏ترين پرونده هاي نقض حقوق بشر را دارند عليه ما مفتوح بماند.
وي ادامه داد: طبيعي است كه تعامل سازنده با جهان، منطقي و معتدل رفتار كردن در داخل و خارج، توجه به قوميت ها و مذاهب مختلف و به كارگيري همه گروه هاي سياسي در راه آباداني ايران از جمله مختصات رييس جمهوري آينده بايد باشد تا بتواند چهره اي موجه از ايران و ايراني به دنيا نشان دهد.
رييس حوزه علميه اهل سنت سيستان و بلوچستان با استقبال از تشكيل دولت آشتي ملي و ضرورت حضور شايستگان و نخبگان كشور فارغ از مرزبندي‌‏هاي سياسي، قومي و مذهبي در اين دولت گفت: چنين دولتي مي‌‏تواند كشور را به سمت ثبات، اقتدار و كارآمدي رهنمون سازد و دغدغه هاي ايرانيان را در رفع مشكلات مختلف برطرف كند. 

مولوي عبدالحميد به نقش موفق آيت‌‏الله سيستاني در عراق در جمع كردن نيروهاي سياسي، كاردان و موافق با استقلال و سربلندي عراق حول يك محور اشاره كرد و افزود: آيت الله سيستاني عليرغم مخالفت استكبار جهاني توانست گروههايي را كه حتي ساز جدايي و تجزيه عراق را مي‌‏نواختند در كنار هم بنشاند و با مديريت قوي خود اقتدار را به عراق برگردانند به طوري كه امروز نيروهاي طرفدار تجزيه عراق، داعيه دار وحدت اين كشور شده‌‏اند. 

وي ادامه داد: نه ظرفيت ايران كمتر از عراق است و نه كارآمدي و توانايي مديران اين مرز و بوم- كه همواره بر تماميت ارضي و استقلال ايران عزيز اصرار مي‌‏كرده و مي‌‏كنند- كمتر از آنهاست، لذا مديري توانمند، با تجربه و سرد وگرم چشيده مي‌‏خواهد تا در اين شرايط حساس دولت آشتي ملي را تشكيل دهد و تفرقه و تشتت را به حداقل رسانده و نيروهاي وفادار به نظام، انقلاب و ايران را دور هم جمع كند. 

مولوي عبدالحميد با بيان اينكه روي كارآمدن هر نوع دولت افراطي و تندرو به زيان نظام جمهوري اسلامي است، گفت: شرايط داخلي و خارجي كشور به هيچ وجه ايجاب نمي‌‏كند كه يك دولت تندرو و انحصارطلب در كشور باشد و خودمحوري و تنگ نظري را اعمال كند، دولتي مي‌‏تواند مملكت را نجات دهد كه رييس آن انساني دورانديشي و فراجناحي باشد، تنگ‌‏نظري و تندروي و طرد نيروهاي انقلاب به ضرر همه است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین