آفتابنیوز : 
امام جمعه اهل سنت زاهدان به شرايط حساس كشور در اين مقطع اشاره كرد و افزود: با توجه به بحرانهاي موجود در اطراف مرزها و حضور نيروهاي آمريكايي در عراق، افغانستان و... تهديدهاي متعددي كه از سوي آنها نسبت به ايران صورت مي گيرد، ضرورت حضور يك انسان توانمند، باتجربه، مدير و با ديد وسيع و نظربلند در راس قوه مجريه بيشتر از هر زمان ديگري احساس مي شود.
رييس حوره علميه اهل سنت زاهدان با تاكيد بر رضايتمندي مردم از اوضاع سياسي، اجتماعي و فرهنگي كشور ادامه داد: نبايد در كشوري كه داراي منابع عظيم و ثروتهاي خدادادي است، اين همه انسان فقير پيدا شوند، جامعه اي كه در آن فقر باشد، دچار فساد و بي ديني ميشود.
مولوي عبدالحميد افزود: رفع فقر و فساد و تبعيض مسالهاي نيست كه با شعار دادن حل شود، ميدان شعار تمام شده است و فايدهاي هم به حال جامعه ندارد، حل بحرانهايي اين چنيني قبل از اينكه به شعار بسته باشد نيازمند تدبير است.
وي عدم اجراي قانون اساسي و سليقه اي نگاه كردن به اين ميثاق ملي را از مشاركت امروز جامعه عنوان كرد و گفت: برخورد سليقه اي با قانون باعث ايجاد ناراحتي نگراني و ايجاد محدوديت براي آزادي خواهد شد و طبيعي است در اين ميان آزادي مذاهب، آزادي احزاب و آزادي رسانه ها هم به چالش كشيده خواهد شد.
مولوي عبدالحميد با تاكيد بر حل بحرانهاي داخلي اين بحرانها را با مشكلات و چالشهاي خارجي مرتبط دانست و افزود: اگر مشكل دروني ما حل نشود و نارضايتي و فاصله بين مردم و حكومت ايجاد شود، باعث سوءاستفاده دشمن خواهد شد و اين درست نقطه اي است كه آسيب پذيري نظام را افزايش خواهد داد.
امام جمعه اهل سنت زاهدان حضور يك مدير دورانديش، باتجربه و فراجناحي را باعث رفع اين مشكلات و بحرانها دانست كه ميتواند جلوي خسران و ضرر به كشور و نظام را بگيرد.
وي سپس به چالش هاي بين المللي نظام در خصوص مسايلي مانند پرونده هسته اي ايران و استفاده صلح آميز كشور از انرژي هسته اي اشاره كرد و گفت: طبيعي است كه رييس جمهوري طرف مذاكره مستقيم اروپا و آمريكاست و اگر اين شخص توانمند، مقتدر، باتجربه، باهوش، سياستمدار و داراي اعتبار بينالمللي باشد، ميتواند با كمترين هزينه و ضايعات، تهديدهاي احتمالي را به فرصت سازنده براي كشورتبديل كند.
مولوي عبدالحميد ادامه داد: ما ملتي متمدن هستيم و زيبنده كشور ما با آن همه سابقه و تمدن نيست كه به اتهامات مختلف در دنيا متهم شويم، ضروري است كه دنيا به عنوان يك ملت دانا، فهيم و عاقل به ما نگاه كند، نه اينكه پروندههاي مختلف حقوق بشري توسط كساني كه خود در ابوغريب گوانتانامو و... سياهترين پرونده هاي نقض حقوق بشر را دارند عليه ما مفتوح بماند.
وي ادامه داد: طبيعي است كه تعامل سازنده با جهان، منطقي و معتدل رفتار كردن در داخل و خارج، توجه به قوميت ها و مذاهب مختلف و به كارگيري همه گروه هاي سياسي در راه آباداني ايران از جمله مختصات رييس جمهوري آينده بايد باشد تا بتواند چهره اي موجه از ايران و ايراني به دنيا نشان دهد.
رييس حوزه علميه اهل سنت سيستان و بلوچستان با استقبال از تشكيل دولت آشتي ملي و ضرورت حضور شايستگان و نخبگان كشور فارغ از مرزبنديهاي سياسي، قومي و مذهبي در اين دولت گفت: چنين دولتي ميتواند كشور را به سمت ثبات، اقتدار و كارآمدي رهنمون سازد و دغدغه هاي ايرانيان را در رفع مشكلات مختلف برطرف كند.
مولوي عبدالحميد به نقش موفق آيتالله سيستاني در عراق در جمع كردن نيروهاي سياسي، كاردان و موافق با استقلال و سربلندي عراق حول يك محور اشاره كرد و افزود: آيت الله سيستاني عليرغم مخالفت استكبار جهاني توانست گروههايي را كه حتي ساز جدايي و تجزيه عراق را مينواختند در كنار هم بنشاند و با مديريت قوي خود اقتدار را به عراق برگردانند به طوري كه امروز نيروهاي طرفدار تجزيه عراق، داعيه دار وحدت اين كشور شدهاند.
وي ادامه داد: نه ظرفيت ايران كمتر از عراق است و نه كارآمدي و توانايي مديران اين مرز و بوم- كه همواره بر تماميت ارضي و استقلال ايران عزيز اصرار ميكرده و ميكنند- كمتر از آنهاست، لذا مديري توانمند، با تجربه و سرد وگرم چشيده ميخواهد تا در اين شرايط حساس دولت آشتي ملي را تشكيل دهد و تفرقه و تشتت را به حداقل رسانده و نيروهاي وفادار به نظام، انقلاب و ايران را دور هم جمع كند.
مولوي عبدالحميد با بيان اينكه روي كارآمدن هر نوع دولت افراطي و تندرو به زيان نظام جمهوري اسلامي است، گفت: شرايط داخلي و خارجي كشور به هيچ وجه ايجاب نميكند كه يك دولت تندرو و انحصارطلب در كشور باشد و خودمحوري و تنگ نظري را اعمال كند، دولتي ميتواند مملكت را نجات دهد كه رييس آن انساني دورانديشي و فراجناحي باشد، تنگنظري و تندروي و طرد نيروهاي انقلاب به ضرر همه است.