کد خبر: ۶۲۹۸۳۷
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۳
مصرف غذا‌های فست فود، افراد را با پرخوری، کم‌تحرکی روبرو می‌کند، عادات بد غذایی بالاترین نقش ابتلا به انواع سرطان‌ها را در افراد دارد.
آفتاب‌‌نیوز :

مصرف فست فود موجب ابتلا به چه سرطان‌هایی می‌شود؟حمیدرضا علیخواه متخصص تغذیه، گفت: فست‌فود‌ها از جمله غذا‌های جذاب و اغلب خوش رنگ و بو هستند، اما متاسفانه مصرف غذا‌های فست‌فود، افراد را با پرخوری، کم‌تحرکی روبرو می‌کند. عادات بد غذایی بالاترین نقش ابتلا به انواع سرطان‌ها را در افراد دارند، سرطان‌های معده و روده در چند سال اخیر با افزایش روبرو بوده است، به طوری که غذا‌های آماده و کنسروشده در کنار غذا‌های فست‌فودی مستثنی نیستند و بسیاری از افراد به این بیماری‌ها دچار می‌‌شوند. به طور کلی سرطان معده با ۱۳.۷۰ درصد و سرطان روده بزرگ با ۱۳.۳۱ درصد از شایعترین سرطان‌ها در میان ایرانیان است.

او افزود: ترکیبات سوسیس، کالباس، انواع ساندویچ‌ها را می‌توان در گروه فست‌فود قرار داد، این ترکیبات با نمک می‌تواند جذب کلسیم به بدن را کاهش دهد و در برخی مواقع با پوکی استخوان خود را نشان می‌دهد. زیرا این خوراکی‌های پرزرق و برق، خوش بو و خوش طعم با ادویه جاتی نظیر فلفل، پیاز، سیر، زنجبیل طعم‌دار می‌شوند و با انواع نیترات‌ها و فسفات‌ها رنگ می‌گیرند.

مصرف فست فود موجب ابتلا به چه سرطان‌هایی می‌شود؟

علیخواه در ادامه یادآوری کرد: برخی رستوران‌ها مواد خوراکی خود را از صبح آماده و در طول روز با گرم نگه داشتن آنها احتمال بروز مواد خوراکی را به انواع بیماری‌ها بالا می‌برند، به طوری که میزان مواد مغذی موجود در غذا کاهش می‌یابد و هضم این مواد در دستگاه گوارش با اختلال همراه خواهد بود؛ بنابراین افراد باید توجه داشته باشند هر بوی نامناسب و لکه غیرعادی در سطوح سوسیس و کالباس مشکوک است و به افراد توصیه می‌شود در صورت عدم نیاز خریداری نکنند.

او توصیه کرد: برای کاهش مضرات غذا‌های فست فود و آماده، افراد باید از خوراکی‌های سالم از جمله میوه‌ها و سبزی‌های سبزرنگ سالم استفاده کنند، زیرا با مصرف مقادیر مناسب این مواد می‌تواند ویتامین‌های لازم بدن را تامین و تاثیر مضرات را بکاهد.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره
عضویت در خبرنامه
مطالب مرتبط
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین