سیاسی » عمومی
کد خبر: ۶۳۰۵۵۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۷
حمایت برزیل از اقدام آمریکا
ایران کاردار برزیل را احضار کرد
وزارت امور خارجه کشورمان، کاردار برزیل در تهران را در پی اظهارات دولت این کشور درباره به اقدام آمریکا در به شهادت رساندن سردار سلیمانی، احضار کرد.
آفتابنیوز :
وزارت امور خارجه ایران، کاردار برزیل در تهران را پس از اظهارات دولت برزیل در حمایت از اقدام آمریکا در به شهادت رساندن سردار قاسم سلیمانی مبنی بر «مبارزه علیه بلای تروریسم»، احضار کرد.
به گزارش رویترز، وزارت امور خارجه برزیل در بیانیهای در این باره گفت: اطلاع میدهیم که کاردار برزیل در تهران و نمایندگان دیگر کشورها که درباره رخدادهای بغداد صحبت کردند، از سوی وزارت امور خارجه ایران، طی اقدامات دیپلماتیک معمول، احضار شدند.

این بیانیه مطرح کرد که گفتوگوی انجام شده [در پی این احضار]، آرام و صمیمی بوده و توضیخات بیشتری درباره جزئیات این دیدار داده نخواهد شد.
منبع: خبرگزاری ایسنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۱
خوب چه شود
