آفتابنیوز : آفتاب: یک عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: «طبیعی است که در گزینش شورای یازده نفره، منتقدان دولت حتی اگر اصولگرا باشند انتخاب نشوند».
حشمتالله فلاحتپیشه در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب در خصوص سخنان کمالالدین سجادی سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره ارزیابی شورای یازده نفره جبهه متحد اصولگرایان از نمایندگان فعلی مجلس هفتم اظهار داشت: «این امری طبیعی است. شورا شاخصهایی مانند مقبولیت، صلاحیت و لیاقت را برای انتخاب افراد مورد حمایت خود قرار داده و با این سه شاخص نمایندگان فعلی و رقیبان آنها را ارزیابی میکند. در نهایت اصولگرایان سعی میکنند از یک لیست حمایت کنند».
وی افزود: «در اینجا هدف، حل مشکلات در تهران و شهرهای بزرگ است. در شهرهای کوچک رقابتها به این شکل فشرده نیست. در شهرهای بزرگ رقابتها زیاد است و مسایل سیاسی و جناحی مطرح است. از سویی عدهای هم نزدیک به دولت هستند که یا در قالب لیست اصولگرایان میآیند یا در غیر این صورت در این زمینه هم در برخی حوزهها رقابتهایی شکل خواهد گرفت».
وی در خصوص اظهارات محمدرضا باهنر که از عدم رأی آوردن برخی از اصولگرایان فعلی مجلس سخن گفته بود اظهار داشت: «صحبتهای باهنر به طور مثله شده مطرح شد. ایشان گفته بود که در هر دوره از هر سه نماینده یک نفر رأی میآورد و اینکه منتخبان چه کسانی باشند بستگی به شرایط کشور دارد و ممکن است حتی افرادی از جبهه اصولگرایان هم رأی نیاورد».
وی با اشاره به اینکه کسانی که در خارج از مجلس هستند هم داعیههایی دارند و ممکن است چند بار کاندیدا شده و رأی نیاورده باشند و قصد حضور مجدد داشته باشند تصریح کرد: «هدف اصلی این است که کسانی که انتخاب میشوند بیشترین نزدیکی را با اصولگرایان داشته باشند. چه بسا کسانی مقبولیت بیشتری هم داشته باشند اما اگر نزدیکی به جبهه اصولگرا نداشته باشند توسط شورا انتخاب نمیشوند».
فلاحتپیشه تأکید کرد: «در ارزیابی نمایندگان نوع فعالیت آنها در فراکسیون اصولگرایان و نوع نقد آنها به دولت مؤثر است. عدهای از نمایندگان هستند که منتقد دولت هستند و اصولگرا هم هستند. عدهای هم در قالب مقتضیات جناحی اصولگرایان عمل نمیکنند».
این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس در پایان تصریح کرد: «طبیعی است که آنها که نقدهایی به دولت داشتهاند انتخاب نشوند. به هر حال افرادی که از طرف دولت در این شورای حکمیت انتخاب شدهاند طبیعتا این انتقادها را به عنوان یک فاکتور منفی محسوب میکنند. جریانات دیگر موجود نیز بر اساس شاخصهای خودشان رأی میدهند. به این ترتیب معلوم نیست کسانی که انتخاب میشوند تا چه حد با ترکیب فعلی مجلس منطبق باشند.»