پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۳:۴۴
کد خبر:۶۳۲۴۲۶
۱۱:۱۸
۱۳۹۸/۱۰/۲۹

دلار ۱۳ هزار تومان شد

دلار ۱۳ هزار تومان شد
صرافی‌های بانک‌ها از صبح امروز، بیست‌وپنجم دی‌ماه، قیمت دلار را برای فروش به مردم، ۱۳ هزار تومان اعلام کرده‌اند که نسبت به روز گذشته با کاهش ۵۰ تومانی داشته است.
۱۱:۱۸
۱۳۹۸/۱۰/۲۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

صرافی‌های بانک‌ها از صبح امروز، بیست‌وپنجم دی‌ماه، قیمت دلار را برای فروش به مردم، ۱۳ هزار تومان اعلام کرده‌اند که نسبت به روز گذشته با کاهش ۵۰ تومانی داشته است. این صرافی‌ها دلار را از مردم با قیمت ۱۲ هزار و ۹۰۰ هزار تومان خریداری می‌کنند.

بر همین‌ اساس طی روز جاری قیمت فروش یورو در صرافی‌های بانک‌ها، ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام شده است؛ همچنین قیمت خرید یورو نیز در این صرافی‌ها ۱۴ و ۴۰۰ هزار تومان است.

گفتنی است؛ ۵ صرافی بانکی در خیابان فردوسی با داشتن کارت ملی، کارت شتاب و شماره همراه به نام متقاضی از ساعت ۱۰ تا ۱۵ تا ۲۰۰۰ دلار آمریکا به متقاضیان واجد شرایط عرضه می‌کنند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
دلار ارز
ارسال پیام
captcha