پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۳۲۷۴
۱۰:۲۸
۱۳۸۶/۰۴/۲۷

کارگزاران لیست اختصاصی نمی‌دهد

۱۰:۲۸
۱۳۸۶/۰۴/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی گفت: «هنوز لیست اعضای مورد حمایت این حزب برای انتخابات مجلس هشتم نهایی نشده است». پیش از این یکی از اعضای حزب کارگزاران سازندگی از آمادگی این لیست برای ارایه به شورای هماهنگی جبهه اصلاحات سخن گفته بود. 

حسین مرعشی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب درباره برنامه‌ها و لیست این حزب برای انتخابات مجلس هشتم گفت: «ما در حال رایزنی‌ها برای نهایی کردن این لیست هستیم. پس از نهایی شدن این لیست را به ستادی متشکل از بزرگان جناح اصلاح‌طلب ارایه خواهیم داد که این ستاد در شرف تشکیل است و هنوز تشکیل نشده است.» 

وی افزود: «هر گروهی اعضایی را که گمان می‌کند مؤثر هستند برای انجام رایزنی‌ها در این ستاد معرفی می‌کند و آن گاه درباره بقیه مسایل بحث می‌شود». 

مرعشی در پایان با تأکید بر اینکه حزب کارگزاران سازندگی لیست اختصاصی نخواهد داد و گفت: «ما به عنوان حزب کارگزاران لیست مستقل و اختصاصی نمی‌دهیم. اما افرادی را که فکر می‌کنیم مناسب هستند نه تنها در جبهه دوم خرداد بلکه فراتر از آن به ستاد بزرگان اصلاح‌طلب ارایه خواهیم کرد».
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha