کد خبر: ۶۳۴۶۰
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۳:۴۴

افروغ: هیچ کودتای خزنده‌ای وجود ندارد

آفتاب‌‌نیوز :

آفتاب: عماد افروغ عضو فراکسیون اصولگرایان مستقل معتقد است که در حال حاضر هیچ کودتای خزنده‌ای از سوی مطبوعات ما صورت نمی‌گیرد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی آفتاب نماینده تهران در جمع خبرنگاران با بیان این که من از کودتای خزنده به عنوان کودتای نرم و یا استحاله از دورن یاد می‌کنم، گفت: کودتای خزنده از طرق مختلف از جمله مطبوعات می‌تواند صورت بگیرد، اما من قبول ندارم که در حال حاضر عده‌ای از مطبوعات ما در حال انجام کودتای خزنده هستند.

وی اظهار داشت: مطبوعات ما نقش مثبتی ایفا می‌کنند و خلا‌ء جمامعه مدنی و احزاب شناخته شده را از بین می‌برند اگر چه ممکن است اشکالاتی هم داشته باشند. 

افروغ با بیان این که برخورد با کودتای خزنده نباید از جنس کودتای خزنده باشد، تصریح کرد: اگر مطبوعات غیر آشکارا عمل می‌کنند، برخورد با آن‌ها باید قانونی و آشکار باشد، اگر مطبوعاتی هستند که در پی کودتای خزنده هستند باید نحوه ارتباط اتصال تشکل‌ها و نشست‌های آن‌ها را بیان کرد. برخوردها برای تنویر افکار عمومی باید قانونی، شفاف و آشکار و قضایی باشد.

وی اظهار داشت: نمی‌توان صرفا براساس یک نقد از سوی یک روزنامه و بیان مطلبی که به مذاق حاکمیت و دولتمردان سازگار نبود بگوییم که مطبوعات در پی کودتای خزنده هستند.

نماینده تهران با تاکید بر این که کودتای خزنده‌ای وجود ندارد، گفت: آن‌هایی که ادعا می‌کنند کودتای خزنده وجود دارد باید ثابت کنند و ثابت کردن آن نیز باید آشکار و قضایی باشد نه شخصی.

عضو فراکسیون اقلیت اصولگرایان افزود: اگر به طور قانونی ثابت نکنند که کودتای خزنده وجود دارد، بی‌اعتمادی و بدبینی ایجاد می‌شود و شور و حرارت و نشاط مطبوعات از بین می‌رود و به صلاح کشور نیست چون بخشی از اطلاع‌رسانی‌ها و آگاهی بخشی‌ها از طریق رسانه‌ها صورت می‌گیرد.

عضو کمیسیون فرهنگی تصریح کرد: طبق قانون اساسی، هیچ کس حق ندارد به نام امنیت ملی، جلوی آزادی تعریف شده و قانونی و مشروع را بگیرد.

افروغ در مورد برخی فیلتر شدن برخی سایت‌ها گفت:‌ سایت‌هایی از جمله بازتاب که فیلتر شده‌اند، برانداز نبوده‌اند. اگر سایت‌های درون گفتمانی را ببندیم زمینه رجوع به سایت‌هایی که موازین را رعایت نمی‌کنند، پیدا می‌شود.

وی با بیان این که آیین‌نامه‌ ساماندهی سایت‌های اطلاع‌رسانی یا اینترنتی تصویب شده از سوی دولت را به رسمیت نمی‌شناسم اظهار داشت:‌ این آیین‌نامه از اشکالات عدیده‌ای دارد، اساس کار این آیین‌نامه برخورد با مطبوعات است و جایی برای قوه قضاییه در آن پیش‌بینی نشده است.

نماینده تهران درباره فیلتر شدن خبرگزاری ایلنا و توقیف هم‌میهمن گفت:‌ما بیانیه دادیم و گفتیم اگر قرار است بسته شود باید با حکم قضایی شفاف و آشکار باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین