کد خبر: ۶۳۷۰۹۴
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۷
سس خردل همیشه ما را یاد غذاهای فست فودی مثل هات داگ و .. می‌اندازد؛ سس تندی که غذا را چند برابر برای ما لذیذ می‌کند.
آفتاب‌‌نیوز :

سس خردل همیشه ما را یاد غذاهای فست فودی مثل هات داگ و .. می‌اندازد. سس تندی که غذا را چند برابر برای ما لذیذ می‌کند و در انواع برندهای مختلف هم می‌توانیم آن را پیدا و تهیه کنیم اما نکته جالب این است که این سس را می‌توانیم در خانه هم درست و تمام ویتامین‌ها و مواد مغذی‌اش را حفظ کنیم.

مواد لازم برای سس خردل با سرکه:

دانه خردل سفید: ۱ ق سوپ‌خوری
سرکه: ۱ ق چای‌خوری
آب سرد: ۱ ق چای‌خوری
شکر: ۱ ق چای‌خوری
فلفل: به مقدار نیاز

در خانه با دو روش سس خردل درست کنید

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه ۱ قاشق سوپ‌خوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید.

۲. اجازه دهید این ترکیب حداقل ۱۵ دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.

مواد لازم برای سس خردل با خامه:

پودر خردل: ۲ ق سوپ‌خوری
خامه: ۴ ق سوپ‌خوری
آبلیمو: ۱/۴ پیمانه
فلفل سیاه: نصف ق چای‌خوری
نمک: ۱/۴ ق چای‌خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید.

۲. در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود.

۳. بهتر است سس خردل با خامه را هم‌زمان با تهیه غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا ۳ روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.

نکته: اگر به سس خردل تند علاقمند هستید از فلفل قرمز در این ترکیب استفاده کنید.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
عضویت در خبرنامه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین