پایگاه خبری آفتاب
۰۱ /تير /۱۴۰۵
Monday 22 June 2026
کد خبر:۶۳۷۴۲۸
۱۳:۰۸
۱۳۹۸/۱۱/۳۰

ونزوئلا: تحریم نفتی روسیه تلاش آمریکا برای تسلط بر بازار جهانی نفت است

ونزوئلا: تحریم نفتی روسیه تلاش آمریکا برای تسلط بر بازار جهانی نفت است
شرکت نفت و گاز دولتی ونزوئلا اعلام کرد که تحریم آمریکا علیه شرکت روسنفت روسیه تلاش در راستای کنترل بازار جهانی نفت است.
۱۳:۰۸
۱۳۹۸/۱۱/۳۰
به گزارش آفتاب نیوز،

به نقل از اسپوتنیک، شرکت نفت و گاز دولتی ونزوئلا تحریم‌های آمریکا علیه شرکت نفتی روس نفت روسیه را محکوم کرده و اعلام کرد این اقدام کاخ سفید تلاشی برای مسلط شدن بر بازار جهانی نفت است.

در بیانیه این شرکت ونزوئلایی آمده است: سیاست تحریمی یکجانبه آمریکا علیه شرکت‌هایی به کار گرفته می‌شود که در بازار جهانی نفت رقابت پذیر هستند که از جمله آنها روسنفت روسیه است.

این بیانیه می‌افزاید: تحریم‌ها علیه چنین شرکت‌هایی با هدف حذف یا کنترل بازیگرهای اصلی در بازار، اثرگذاری بر قیمت و در نتیجه کنترل بازار جهانی نفت اعمال می‌شود.

بنا به اعلام شرکت نفت و گاز دولتی ونزوئلا شرکت روسنفت روسیه به صورت کاملا قانونی در ونزوئلا سرمایه‌گذاری کرده و با این کشور تعامل تجاری داشته است.

شرکت روس نفت اعلام کرده که تحریم‌های آمریکا علیه زیرمجموعه‌های آن غیرقانونی و بدون مبنا بوده و گفته پس از مطالعه اسناد ارائه شده از سوی وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه آن اقدام قانونی انجام خواهد داد.

روز گذشته آمریکا علیه یک از زیرمجموعه‌های شرکت روس نفت روسیه در سوئیس تحریم اعمال کرد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha