کد خبر: ۶۴۱۱۱۹
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
با توجه به این موضوع که در کشور ما فرایند عرضه نان غالبا به صورت سنتی انجام می‌شود به همان میزان احتمال آلوده شدن نان به "ویروس کرونا" نیز وجود دارد که با رعایت اصول بهداشتی هنگام تهیه نان می‌توان از انتقال "ویروس کرونا" پیشگیری کرد.
آفتاب‌‌نیوز :

این روزها پس از شیوع ویروس کرونا رعایت بهداشت فردی به خصوص در رابطه با اقلام خوراکی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و توصیه می‌شود. یکی از پرمصرف‌ترین مواد خوراکی که تقریبا همه‌ اقشار جامعه آن‌را روزانه مصرف می‌کنند "نان" است.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۶:۵۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۱
0
1
.... با این نظارت
صمصام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۱
0
3
خدایا.. تو این روزهای حساس هرکسی رو که فکر مردم هست عوض خیر چندین برابر بده
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین