پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۶۴۱۶۴۳
۲۲:۴۴
۱۳۹۸/۱۲/۲۴
گمانه‌زنی رضایی درباره سلاح‌ بیولوژیکی بودن ویروس کرونا

کنایه‌های کرونایی محسن رضایی به آمریکا و اسرائیل

کنایه‌های کرونایی محسن رضایی به آمریکا و اسرائیل
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: رابطه‌ای بین دستپاچگی نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس و رئیس‌جمهوری آمریکا در اعلام وضعیت اضطراری و گمانه‌زنی ایران و چین در سلاح بیولوژیک بودن کرونا وجود دارد.
۲۲:۴۴
۱۳۹۸/۱۲/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز،

محسن رضایی در یادداشتی نوشت: «بالاخره مقامات آمریکایی پس از گذشت حدود دو ماه از پیدایش و انتشار ویروس کرونا به ناچار با اعلام وضعیت اضطراری از تظاهر به سموت و تمسخر نسبت به پدیده کرونا دست برداشتند.

بر این اساس بسیاری از ناظران و تحلیلگران بر این باورند که بین دستپاچگی نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس و رئیس جمهور آمریکا در اعلام وضعیت اضطراری و اعلام این گمانه از طرف مقامات ایران و چین که «ویروس کرونا یک سلاح بیولوژیک ساخته شده در سازمان‌های جاسوسی است که کنترل آن را از دست داده‌اند» رابطه عمیقی وجود دارد.

کنایه های کرونایی محسن رضایی به آمریکا و اسرائیل

از این رو، این پرسش قوت می‌گیرد که آیا آنها اکنون و به تازگی متوجه این خطر شده‌اند یا دارند رد گم می‌کنند؟

ان‌شاءالله در آینده این مساله هم روشن می‌شود اما ضرورت دارد، همه ما چه مردم و چه مسئولین مسأله کرونا را جدی‌تر بگیریم.»

ویروس کرونا در سراسر جهان شیوع پیدا کرده و جان هزاران نفر را در کشورهای مختلف از جمله آمریکا گرفته است. با این حال، برخی چهره‌های سیاسی در ایران فکر می‌کنند که کرونا یک سلاح بیولوژیک ساخته آمریکا است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناخته
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
عالی بود خوب گفتی سردار
پاسخ
ناشناخته
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
عالی بود خوب گفتی سردار
پاسخ
ناشناخته
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
خوب گفتی سردار
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
حداقل یکم برا خودت ارزش قایل باش
پاسخ
ایرانی
Germany
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
می گفتند ویروس کرونا کار آمریکایی هاست
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
انگ خود را به دیگری مزن ...
پاسخ
ناشناس
United States of America
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
تنهایی فک کردی ...:)
پاسخ
سحر
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
میشه لطف کنید شما اظهار نظر نفرمائید بسه دیگه اون طرح گروگان گرفتن سرباز های آمریکائی جنابعالی که دستمایه خنده شد و آخری هم که حضرتعالی در اون نقش داشتید عدم تصویب FATF بود یه کمی هم بازنشستگی خوبه
پاسخ
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۲۳:۰۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
باز شروع کرد!
پاسخ