کد خبر: ۶۴۱۷۴
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۹:۱۲

پاسخ آرمین به بادامچیان

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب _ به دنبال عدم حضور حزب جمعیت موتلفه اسلامی، در کنگره سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، «اسدالله بادامچیان» طی گفت و گویی با خبرگزاری فارس اعلام کرد: «دليل عدم شركت در كنكره مجاهدين انقلاب عدم مشروعيت اين سازمان بود». «محسن آرمین» طی گفت و گویی با خبرنگار سیاسی آفتاب توضیحاتی مفصل پیرامون این مسئله داد که در زیر می‌آید.

اخیرا جناب آقای بادامچیان طی مصاحبه‌ای با خبرگزاری فارس، ضمن اعلام خبر عدم شرکت حزب موتلفه اسلامی در کنگره سازمان مجاهدین انقلاب، اعلام کرده‌اند که با توجه به نامه سال 1381 جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حزب موتلفه سازمان مجاهدین را غیر مشروع می‌داند.

همان‌گونه که پس از انتشار این خبر در مصاحبه آقای حبیبی، دبیر کل موتلفه اسلامی عنوان شد، این حزب به هیچ وجه قصد انتشار چنین مطالبی را نداشته است، و آقای حبیبی تاکید کردند که اقدام بادامچیان خودسرانه و بدون هماهنگی صورت گرفته است.

لازم به توضیح است که سازمان مجاهدین، از کلیه احزاب و تشکل‌های سیاسی کشور جهت حضور در جلسه افتتاحیه کنگره یازدهم خود دعوت به عمل آورد و طبعا این دعوت بدون هماهنگی‌های لازم صورت نپذیرفت. از جمله این هماهنگی‌ها تماس تلفنی با آقای حبیبی، دبیر کل حزب موتلفه بود که ایشان نیز ضمن استقبال از این دعوت، درخواست صدور چهار کارت ورود نمودند. اما متاسفانه، در جلسه افتتاحیه کنگره، علی‌رغم اعلام آمادگی پیشین، جمعیت موتلفه با صدور نامه‌ای، ضمن اشاره به اطلاعیه سال 81 جامعه مدرسین، از حضور در کنگره عذر خواستند.

آقای بادامچیان نیز بلافاصله در گفت و گو با خبرگزاری فارس، ضمن رسانه‌ای کردن این مسئله مطالب کذبی را در مورد سازمان مجاهدین مطرح کردند. به این ترتیب دوستان موتلفه‌ای، هم در مورد عدم حضور علی رغم اعلام آمادگی قبلی، و هم در مورد رسانه‌ای کردن مسئله، شرط اخلاق سیاسی را رعایت نکرده و از این بابت جای گله و انتقاد را برای ما باقی گذاردند که بنده امیدوارم پس از این و در عرصه سیاست بین‌الاحزاب شاهد صداقت و شفافیت بیش از این باشیم.

اما در باره اقدام غیر اخلاقی آقای بادامچیان باید بگویم که سوابق ایشان به هیچ وجه بر ما پوشیده نیست. متاسفانه ایشان از پیش از انقلاب تا کنون رفتار تفرقه‌افکنانه فراوانی از خود نشان داده‌اند که آخرین نمونه از این دست برخوردها به اختلاف‌افکنی در خانه احزاب باز می‌گردد که اگر در آن زمان تلاش‌های آقایان بهزاد نبوی و عسگراولادی نبود بی‌شک خانه احزاب با مشکل جدی مواجه می‌شد. با توجه به همین پیشینه، ما اساسا قصد دعوت از ایشان را نداشتیم و این اقدام تنها به درخواست آقای حبیبی صورت گرفت.

البته طبق اطلاعی که در تماس با مسئولان موتلفه داشتیم اقدام ایشان خودسرانه و مخالف نظرات هیئت موتلفه بوده و توضیحات آقای حبیبی در این زمینه گویای این مسئله است. هرچند که ما بین حزب موتلفه و امثال آقای بادامچیان تفاوت بسیاری قائل هستیم، اما صمیمانه از این دوستان خود می‌خواهیم که ایشان را کنترل کنند تا بیش از این باعث زحمت نشوند.

اما در مورد نامه سال 81 جامعه مدرسین باید بگویم که این نامه نکته مبهمی ندارد و همان زمان ما گفتنی‌ها را گفتیم. این تشکل به مانند بسیاری از تشکل‌های دیگر، یک تشکل سیاسی-مذهبی است و نه مرجع دینی و یا قانونی؛ لذا نظرات آن هم صرفا در حد یک تشکل سیاسی-مذهبی قابل طرح است.

متاسفانه جمع محدودی در این تشکل با هماهنگی با عناصری خارج از جامعه مدرسین و با سوءاستفاده از اشتغالات علمی اعضا سعی دارند از آن در جهت مطامع باندهای سیاسی سوءاستفاده کنند. صدور نامه سال 81 نیز در همین چهارچوب قابل طرح است؛ وگر نه تا مراجع عظام و علمای اعلام حضور دارند جایی برای جامعه مدرسین باقی نمی‌ماند تا در مورد مشروعیت و عدم مشروعیت اظهار نظر کند. ضمن اینکه باید بگویم متاسفانه اعلامیه سال 81، اقبال عمومی به سازمان را افزایش داده و سبب بی‌اعتباری جامعه مدرسین شد، تصور می‌کنم طرح مجدد آن نامه پس از 5 سال به سود جامعه مدرسین نیست.

در حال حاضر و با گذشت کمتر از سه سال از روی کار آمدن حاکمیت فعلی، شاهد شکل گیری اجماعی بی‌سابقه میان اکثریت احزاب، گروه‌ها و تشکل‌های سیاسی و مذهبی، اعم از راست و چپ و اصول‌گرا و اصلاح‌طلب، در مخالفت با نتایج عملکرد دولت هستیم. تمامی این گروه‌ها و شخصیت‌ها نسبت به آینده و نتیجه اعمال دولت احساس خطر کرده و دغدغه مشترکی دارند که سبب نزدیکی تمامی آن‌ها، از تهران تا قم و از سیاسی گرفته تا حوزه علمیه شده است. استقبال گسترده و بی‌سابقه احزاب و روحانیون از کنگره سازمان خود شاهد گویای این امر است.

البته که جریان حاکم و حامیان آن نسبت به این مسئله احساس خطر کرده و سعی در اختلاف افکنی میان احزاب و گروه‌ها دارند. اقدام برخی از افراد در دست‌مایه قرار دادن عدم شرکت حزب موتلفه در کنگره سازمان، و همچنین فعال شدن مسئولان خبرگزاری فارس در اخذ مصاحبه پیرامون این مسئله نیز در همین راستا و با دو هدف صورت می‌گیرد. اول تحت‌الشعاع قرار دادن استقبال گسترده و بی‌سابقه از کنگره امسال سازمان و دوم انحراف افکار از مسئله اصلی کشور و ایجاد اختلاف و تفرقه و از بین بردن هماهنگی ایجاد شده. طبیعی است که در این میان رسانه ملی و به ویژه بخش خبری 20:30 نیز خود را موظف به طرح و پخش این موضوع بدانند.

من اعلام می‌کنم که سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، با درک صحیح از شرایط کنونی، به هیچ وجه حاضر نیست نسبت به اقدام غیر دوستانه و غیر متعارف حزب موتلفه واکنشی نشان دهد. ما شرایط سران این حزب و فشارهای سنگین داخلی و خارجی وارد بر آن‌ها برای عدم شرکت در کنگره سازمان را درک می‌کنیم و امیدواریم این رفتار غیرمنصفانه به صورت یک استثنا باقی بماند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین