کد خبر: ۶۴۲۷۱
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۸۶ - ۱۵:۳۸
مدیرکل سیاسی وزارت کشور در دولت اصلاحات:

نظامی بودن باعث افزایش نگرانی‌ها می‌شود

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: مدیرکل سیاسی وزارت کشور در دولت اصلاحات انتخاب سردار علیرضا افشار به عنوان معاون سیاسی وزارت کشور را تداوم نوع نگاهی که در دوران هاشمی ثمره هم وجود داشت، دانست.

علی باقری در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب با اشاره به عملکرد نامناسب مجتبی هاشمی ثمره در معاونت سیاسی وزارت کشور، گفت: نوعی نگاه در مدیران ارشد وزارت کشور به ویژه در حوزه‌های سیاسی، آزادی‌های سیاسی، برگزاری انتخابات آزاد و نهادهای مدنی غیردولتی وجود دارد که فارغ از نظامی بودن یا غیرنظامی بودن فرد، از اهمیت بسیاری برخوردار است.

باقری افزود: نوع نگاه مدیران ارشد حاضر در مناسک این وزارتخانه، نسبت مقوله‌های فوق، نگاهی قابل انتقاد است. به اعتقاد من، این تغییر در اصل تداوم نوع نگاهی محسوب می‌شود که در گذشته یعنی در دوران هاشمی ثمره هم در حوزه‌های مختلف سیاسی وزارت کشور به چشم می‌خورد.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور در دولت خاتمی کارنامه وزارت کشور در طول یک سال گذشته و در حوزه سیاسی را منفی و نامناسب ارزیابی کرد و گفت: علیرغم درخواست‌های فراوان، تعداد احزابی که در این دوره موفق به اخذ مجوز شدند بسیار کم بود و با وجود آن که وزارت کشور مکلف بود به این درخواست‌ها رسیدگی کند اما در این حوزه هم شاهد کارنامه پرباری نیستیم، از سوی دیگر یارانه احزاب که در طول 8 سال دوران اصلاحات به تشکل‌های سیاسی پرداخت می‌شد، در وزارت کشور دولت نهم قطع شد، دخالت دادن احزاب در ساز و کارهای اجرایی کشور از جمله حضور احزاب در ستاد انتخاباتی که سنت حسنه دوران اصلاحات بود و همچنین حضور خبرنگاران در ستاد انتخاباتی وزارت کشور تغییر کرد و دولت نهم به این مساله هم بی‌توجهی نشان داد و همچنین شیوه برگزاری انتخابات اخیر شوراها و خبرگان رهبری نیز جای سوالات و ابهامات فراوانی را باقی گذاشت که حتی علیرغم گذشت بیش از هشت ماه از انتخابات درخواست‌های مکرر فعالین سیاسی جهت انتشار جزء به جزء نتایج صندوق رای تهران از سوی وزارت کشور بی‌پاسخ ماند.

باقری گفت: بنابراین یادمان نرود که مدیریت گذشته هاشمی ثمره نیز مدیریت موفق نبود و چنین کارنامه‌ای از خود به جای گذاشت.

وی با اشاره به نظامی بودن معاون جدید سیاسی وزارت کشور گفت: اگر اراده‌ای برای اصلاح جدی در زمینه‌های مطرح شده وجود نداشته باشد، قرار گرفتن فردی که دارای سابقه نظامی است در معاونت سیاسی وزارت کشور، می‌تواند باعث افزایش نگرانی‌ها شود و این ویژگی جدید، بر نقاط منفی دیگر اضافه خواهد شد، چرا که مقتضیات مدیریت در سطح کشوری با مدیریت در سطح لشکری و نظامی بسیار متفاوت است.

باقری با بیان این که «مدیر حوزه‌های نظامی برای انطباق خود با حوزه‌های سیاسی مشکلات فراوانی دارد» گفت: این ویژگی را می‌توان یک پیام منفی به جریانات سیاسی کشور دانست. در هر صورت امیدواریم این نقاط مبهم و ناقص اصلاح شود چرا که سابقه نظامی سردار افشار در بدو امر و قبل از این که عملکرد داشته باشد، نگرانی‌ها را افزایش می‌دهد و القای روانی دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین