پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۸:۴۶
کد خبر:۶۴۳۰۶۲
۱۲:۰۳
۱۳۹۹/۰۱/۰۵

شمار مبتلایان به کرونا در آذربایجان شرقی به ۹۳۷ نفر رسید/ ابتلای ۶۳ نفر از کادر درمانی استان به کرونا

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: شمار کرونایی‌های آذربایجان‌شرقی با ۷۰ نفر افزایش در ۲۴ ساعت گذشته به ۹۳۷ نفر رسید.
۱۲:۰۳
۱۳۹۹/۰۱/۰۵
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

محمدحسین صومی، با بیان اینکه برخی شهرستان‌های استان به دلیل واقع شدن در مسیر تردد، در معرض خطر ابتلای بیشتر قرار دارند، افزود: از این رو، ترددها باید کنترل و محدود شود در غیر این صورت احتمال افزایش افراد مبتلا وجود دارد.

وی همچنین از پیش‌بینی برای دایر کردن پنج هزار تخت در سالن ها و مکان‌های عمومی استان خبرداد و گفت: در صورت شیوع این ویروس، امکانات، پرسنل و کادر درمانی پاسخگوی مراجعه کنندگان و بیماران نخواهد بود.

شمار مبتلایان به کرونا در آذربایجان شرقی به ۹۳۷ نفر رسید/ ابتلای ۶۳ نفر از کادر درمانی استان به کرونا

صومی افزود: سیستم بهداشت و درمان آذربایجان شرقی در مقابله با ویروس کرونا کار خود را به درستی انجام می دهد و تلاش آنها در این زمینه ستودنی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: تاکنون ۶۳ نفر از کادر بهداشتی و درمانی آذربایجان‌شرقی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

شمار مبتلایان به کرونا در آذربایجان شرقی به ۹۳۷ نفر رسید

روزبه رجایی در باره آخرین وضیعت کرونا در استان به ایلنا گفت: شمار کرونایی‌های آذربایجان‌شرقی با ۷۰ نفر افزایش در ۲۴ ساعت گذشته به ۹۳۷ نفر رسید که البته این رقم به معنی تعداد دقیق مبتلایان به این ویروس نبوده و مربوط به نتیجه آزمایش مراجعه کنندگان به مراکز درمانی در ارتباط با کرونا است.

وی افزود: تعداد فوتی های استان بر اثر کرونا نیز با ۶ نفر افزایش نسبت به دیروز به ۸۸ نفر رسیده است.

رجایی یادآور شد: ‌روند افزایشی بیماری کرونا در آذربایجان شرقی ادامه دارد اما نگرانی اصلی، تردد ناقلان است که شیوع این ویروس را افزایش می دهند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha