آفتابنیوز : آفتاب- نماینده سازمان ملل متحد در ایران گفت: «برای مقابله با شکنجه و خشونت نیاز به همراهی بیشتر قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران داریم».
به گزارش آفتاب، «كنت استبی» در مراسم افتتاحیه یازدهمین نشست منطقهای شبكه «امان»، كه برای توانبخشی قربانیان شكنجه در خاورمیانه و شمال آفریقا برگزار میشود، با اشاره به انجام فعالیتهای چشمگیر در زمینه مقابله با خشونت در دانشگاههای ایران، اظهار كرد: «تشكیل شبكه امان در ایران جزو تجربههای اول ماست و برای قدرت بخشی و مدیریت بهتر آن نیاز به همكاری و همراهی سازمانهای دولتی ایران داریم».
وی خاطر نشان كرد: «سازمانهای زیادی در زمینه خشونت و دفاع از قربانیان شكنجه فعال هستند و ما برای ارتباط و تعامل و دسترسی به دستاوردهای آنها نیاز به همراهی قوه قضاییه در ایران داریم».
كنت استبی هماهنگی با سازمانهای بینالمللی را برای رعایت حقوق بشر لازم دانست و افزود: «همه كشورها باید استانداردهای لازم در زمینه حقوق بشر را به طور یكسان رعایت كنند و شفافیت در عملكرد و گفتار داشته باشند».
وی خاطر نشان كرد: «شبكه امان و سایر زیر مجموعههای این چنینی، بازسازی حقوق بشر را در نظر دارند و روی مسایل اساسی انسانها فعالیت میكنند».
نماینده مقیم سازمان ملل متحد در ایران با اشاره به تجربه ایران در زمینه احقاق حقوق افراد و سابقه مبارزاتی مردم و شكنجههای رژیم در قبل از انقلاب اسلامی، افزود: «دولت جمهوری اسلامی ایران رابطه بسیار خوبی با سازمانهای بینالمللی برقرار كرده است و به نظر میرسد باید رابطه سازمانهای غیردولتی و بینالمللی با دانشگاهها و قوه قضاییه بیشتر شود».
وی تصریح كرد: «كنوانسیون مورد نظر شبكه امان تلاش میكند، تا شكنجه در هر جای دنیا به عنوان جرم تلقی شود و اگر كسی مورد تجاوز و شكنجه قرار گرفت، بتواند به مراجع قضایی مراجعه كند و محلی برای دادخواهی داشته باشد».