پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۶:۳۱
کد خبر:۶۴۴۷۳۷
۰۱:۰۶
۱۳۹۹/۰۱/۱۵

برج آزادی به مناسبت روز جهانی اتیسم آبی شد

برج آزادی به مناسبت روز جهانی اتیسم آبی شد
 برج آزادی به مناسبت روز جهانی اتیسم در شامگاه پنجشنبه ١٤ فروردین آبی شد.
۰۱:۰۶
۱۳۹۹/۰۱/۱۵
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

دوم آوریل مصادف با ۱۴ فروروین، روز جهانی اتیسم است به منظور حمایت از مبتلایان به این عارضه و یادآوری این روز، برج آزادی آبی رنگ شد.

اتیسم نوعی اختلال عصبی و رشدی است که در آنها، رشد و تحول صحیح مغز یا دستگاه عصبی مرکزی مختل می شود. این اختلال در دو زمینه رفتاری از جمله نقص در ارتباط اجتماعی و رفتارها، علایق یا فعالیت های تکراری و محدود بروز می کند.

برج آزادی به مناسبت روز جهانی اتیسم آبی شد

به گزارش شامگاه پنجشنبه مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران، ارتباط برقرار نکردن با دیگران و دنیای خارج، ناتوانی در گفتار، نداشتن ارتباط چشمی، حرکات تکراری دست زدن، پریدن، خنده و گریه، نگرانی و ترس بی دلیل، دادن پاسخ های غیر معمول به افراد، دلبستگی به اشیا و یا مقاومت در مقابل تغییر و حساسیت های غیر معمول در حواس پنجگانه از جمله نشانه های اتیسم است.

شدت اختلال طیف اتیسم بر اساس نقص های موجود در ارتباط اجتماعی و روند رفتارهای محدود و تکراری در سه سطح ۱ نیازمند حمایت، سطح ۲ نیازمند حمایت زیاد و سطح ۳ نیازمند حمایت بسیار زیاد، تعیین می شود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha