پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۴۵۷۳۵
۲۲:۴۴
۱۳۹۹/۰۱/۱۹

سرپرست سپاهان: حاضریم با پرسپولیس در ورزشگاه آزادی بازی کنیم

باشگاه سپاهان اعلام آمادگی کرد تا تیم فوتبال این باشگاه دیدار حاشیه ساز با پرسپولیس در نیم فصل دوم لیگ برتر را در ورزشگاه آزادی برگزار کند.
۲۲:۴۴
۱۳۹۹/۰۱/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز،

منوچهر نیکفر، رییس هیات مدیره و سرپرست باشگاه سپاهان درباره دیدار حاشیه ساز تیم فوتبال این باشگاه با پرسپولیس در نیم فصل دوم اظهار کرد: امیدوارم دادگاه استیناف رای کمیته انضباطی که به نفع پرسپولیس اعلام شد را برگرداند. دوست داریم در یک زمین بی طرف یا حتی ورزشگاه آزادی با پرسپولیس بازی کنیم.

او درباره شروع مجدد لیگ برتر هم گفت: سلامتی اولویت اصلی است. اگر کوچک ترین ریسکی وجود داشته باشد پیشنهاد من تعطیلی لیگ است. نمی شود با 9 بازی باقی مانده قهرمان لیگ را انتخاب کرد.

سرپرست سپاهان: حاضریم با پرسپولیس در ورزشگاه آزادی بازی کنیم

نیکفر همچنین درباره بازی های سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا هم توضیح داد: اگر این بحران رفع شود ما ترجیح می دهیم از شرایط میزبانی استفاده کنیم. اگر شرایط فراهم نشد، ترجیح می دهیم جایی که امن تر باشد بازی کنیم.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
مگه مصدومیت کی روش استنلی تموم شده؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
دستتون ديگه براي همه رو شده ، با اتفاقاتي كه تو اصفهان افتاد و فيلم رختكنتون ديگه همه متوجه قضايا شدند.بيشتر از اين همش نزن.
پاسخ