آفتابنیوز : آفتاب- رییس پلیس امنیت اخلاقی نیروی انتظامی جزئیات جدید پرونده قاچاق بینالمللی زنان و دختران در بندرعباس را اعلام کرد.
به گزارش آفتاب «سردار احمد روزبهانی» امروز (چهارشنبه 14شهریورماه) طی یك نشست خبری با بیان این كه «حدود سه ماه پیش از طریق گزارشهای مردمی، پلیس در جریان رفت و آمد دختران خارجی در یكی از محلات جنوبی تهران قرار گرفت»، اظهار كرد: «با این اعلام، ماموران پلیس امنیت اخلاقی با پیگیری موضوع موفق به شناسایی باند قاچاق زنان و دختران و متعاقب آن دستگیری اعضای آن كه بیشتر دختران اهل كشورهای آسیای میانه بودند را دستگیر كنند».
وی افزود: «در تحقیقات اولیه مشخص شد سركردگان این باند با اغفال دختران از كشورهای مبدأ، آنها را برای تجارت و انجام اعمال غیراخلاقی از مرزهای شمالی ایران وارد كشور كرده و سپس به كشورهای عربی قاچاق میكردند».
سردار روزبهانی با اعلام این كه «سركردگان این باند، ایران را بارانداز فعالیتهای شبكهای خود كرده بودند»، خاطرنشان كرد: «سركرده اصلی اولین شاخه از این باند، یك متهم ایرانی بود، اما در ادامه تحقیقات در حالی كه اعضای باند تصور میكردند پلیس دیگر به دنبال آنها نیست، فعالیتهای مجرمانه خود را از سر گرفته و این بار با انتقال زنان و دختران قاچاق شده به شهرستان كرج، مقدمات انتقال آنها به كشورهای دیگر را فراهم میكردند».
وی اضافه كرد: «چند روز پیش در راستای متلاشی شدن كامل این باند، دومین گروه فعال در آن ردزنی شده و هنگامی كه زنان و دختران از طریق اتوبوس به بندرعباس منتقل میشدند، در مرزهای جنوبی دستگیر شدند».
رییس پلیس امنیت اخلاقی ناجا، پایانه بندرعباس را «بارانداز دیگر زنان و دختران قاچاق شده» خواند و افزود: «در این عملیات، 15 زن خارجی و 10 مرد ایرانی كه از هدایتكنندگان باند بودند، دستگیر شدند».
وی تصریح کرد: «در تحقیقات به عمل آمده در خصوص نحوه فعالیت این باند مشخص شد هدایتكنندگان ظرف شش ماه گذشته، یكصد تن از زنان و دختران بین 20 تا 35 سال خارجی را از طریق ایران و به منظور انجام اعمال غیراخلاقی و فساد به كشورهای عربی قاچاق كردهاند و این در حالیست كه تعدادی از اعضاء كه از سن بالایی نیز برخوردار بودند نیز به قصد دایگی و انجام كارهای خدماتی، اختیار خود را به دست سركردگان باند میسپردند».
سردار روزبهانی همچنین خاطرنشان كرد: «این افراد عمدتا به عمان، دبی، شارجه و قطر منتقل میشدند و تا زمان استقرار در تهران و كرج با برگزاری پارتیهای مختلف از سوی افراد و سركردگان باند مورد سوءاستفاده قرار میگرفتند».
روزبهانی گفت: «ادامه تحقیقات در خصوص فعالیت اعضای این باند نشان داد هدایتكنندگان این شبكه به بهانههای مختلف از جمله تهیه غذا، پوشاك و ... پولهای هنگفتی از زنان و دختران خارجی میگرفتهاند».
وی با بیان این كه «پلیس ایران در حال انجام كارهای اطلاعاتی برای دستیابی به جزئیات بیشتر این پرونده است»، تاكید كرد: «اجازه نمیدهیم كشور ایران باراندازی برای سوءاستفاده اینگونه شبكهها شود».
رییس پلیس امنیت اخلاقی ناجا با بیان این كه «نطفه اولیه این شبكه در دبی شكل گرفته بود»، گفت: «ارتباط دختران و زنان كشورهای آسیای میانه در دبی با تعدادی ایرانی كه خود در آن كشور مشغول به كار بودند، استارت اولیه فعالیت این باند را زده و به دنبال آن با اقدامات متهمان ایرانی در دبی، دختران و زنان مورد نظر شناسایی و با آنها قراردادهای بسته میشد».
وی با اشاره به این كه «دختر و زن ایرانی در میان افراد قاچاق شده نبود»، تاكید كرد: «سركردگان این باند، زنان و دختران آسیایی میانه را هدف قرار داده بودند، اما قاچاق دختران ایرانی نیز غیرقابل تصور نیست».
سردار روزبهانی اضافه كرد: «در منازل محل استقرار اعضای این باند كه در كرج، تهران و بندرعباس بود، مشروباتالكلی و مواد مخدر و سیدیهای مستهجن نیز كشف شد».
با تشكر