پایگاه خبری آفتاب
۰۱ /تير /۱۴۰۵
Monday 22 June 2026
کد خبر:۶۴۵۸۹۴
۲۰:۳۹
۱۳۹۹/۰۱/۲۰

برنی سندرز از رقابت در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا انصراف داد

برنی سندرز، سناتور چپگرای آمریکایی، کارزارش را برای نامزدی حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا متوقف کرد.
۲۰:۳۹
۱۳۹۹/۰۱/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز،

با توقف کارزار سندرز مسیر برای نامزدی جو بایدن، معاون رئیس جمهور در دوران باراک اوباما، هموار می‌شود و در صورت نهایی شدن نامزدی او احتمالا آقای بایدن در نوامبر ۲۰۲۰ با دونالد ترامپ، رئیس جمهور کنونی، رقابت خواهد کرد.

آقای سندرز انتخابات درون حزبی را با پیشتازی نسبت به دیگر نامزدها آغاز کرد، اما پس از کناره‌گیری همزمان چندین نامزد به نفع جو بایدن، او به طور غیرمنتظره‌ و سرنوشت‌سازی در چند ایالت از آقای سندرز رای بیشتری آورد.

برنی سندرز چهار سال پیش هم برای کسب نامزدی حزب دموکرات با هیلاری کلینتون، وزیر خارجه در دوران اوباما و همسر بیل کلینتون، رئیس جمهور پیشین رقابت کرد اما شکست خورد.

برنی سندرز کارزار انتخاباتی‌اش را متوقف کرد

منبع: بی بی سی
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha