پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۴۶۶۹
۱۸:۲۰
۱۳۸۶/۰۶/۱۷

حمايت رضا زاده از دايي!

۱۸:۲۰
۱۳۸۶/۰۶/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز، حسین رضازاده روز گذشته به تهران آمد. به همین واسطه با او تماس گرفتیم تا گفت‌وگوی مختصری با قوی‌ترین مرد جهان داشته باشیم. از این وزنه‌بردار که در حال حاضر مصدوم است پرسیدیم: از تمرینات به طور کامل معاف شده‌اید؟ رضا زاده جواب داد: پزشکم گفته که نباید به مچ پای خود فشار بیاورم با این حال به صورت سبک تمرین می‌کنم. 

یک جوان جانشین قهرمان برجسته جهان شده تا در مسابقات تایلند شرکت کند. برای او چه آینده‌ای را متصورید؟ رضازاده می‌گوید: از آنجایی که او جوان است و کم تجربه همین که جهت کسب تجربه به تایلند می‌رو کفایت می‌کند و نباید از این ورزشکار توقع مدال داشت. مخصوصا که او تا همین چند روز پیش اصلا به حضور در این مسابقات فکر نمی‌کرد. 

ورزشکار سرشناس کشورمان در ادامه می‌افزاید: رئیس فدراسیون جهانی وزنه‌برداری با من تماس گرفت و دعوتم کرد تا به تایلند بروم و تماشاگر بازی‌ها باشم. من هم قبول کردم و قرار است تا از نزدیک رقابت‌های امسال را پیگیری کنم. رئیس فدراسیون جهانی همچنین ابراز امیدواری کرد که بتوانم تا پیش از المپیک سلامتی خود را به دست آورم و باز هم طلا بگیرم. 

رضازاده در خاتمه به حمایت از همشهری‌اش می‌پردازد و می‌گوید: تیم علی دایی هفته به هفته هماهنگ‌تر می‌شود و من مطئنم که سایپا به کورس رقابت بر سر قهرمانی باز خواهد گشت.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha