پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۶۴۷۴۵۱
۱۱:۱۶
۱۳۹۹/۰۱/۳۱

شکایت وکلای آمریکایی از چین برای جبران خسارت تریلیون دلاری همه‌گیری کرونا

وکلای آمریکایی در اقدامی حقوقی علیه چین خواستار جبران خسارتی "چند تریلیون دلاری" بر سر همه گیری کرونا شده و رهبران چین را به قصور در جلوگیری از انتشار این بیماری متهم کرده‌اند.
۱۱:۱۶
۱۳۹۹/۰۱/۳۱
به گزارش آفتاب نیوز،

 این شکایت که هزاران شاکی از 40 کشور مختلف از جمله انگلیس و آمریکا دارد، ماه گذشته میلادی در فلوریدا ثبت شده است.

به گزارش روزنامه دیلی میل، پرونده دیگری نیز ماه جاری میلادی از طرف کارکنان درمانی به ثبت رسیده که چین را به احتکار ملزومات حیاتی پزشکی متهم می‌کند.
این چالش‌های حقوقی که قرار است با شکایت دیگری از سوی وکلای حقوق بشر اسرائیل ادامه یابد، فشار را بر شی جینپینگ، رییس جمهور چین برای پاسخگویی درباره اقدامات کشورش درخصوص کروناویروس افزایش داده است.

همچنین از سازمان ملل در خواست شده است که تحقیقاتی را درباره چگونگی گسترش کرونا در ووهان و سپس انتشار آن در سراسر جهان صورت دهد.
به گفته کارشناسان، در صورتی که قصور یا غفلت چین در مقابله با انتشار کرونا ثابت شود، پیامدهایی بسیار منفی برای این کشور به دنبال خواهد داشت.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
چین کرونا ویروس
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
United States of America
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۳۱
اقای ش. نظری ندارند
پاسخ