پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۶۴۸۰۶۷
۱۹:۳۵
۱۳۹۹/۰۲/۰۴

معامله خودرو در شهرکرد به صفر رسیده است

معامله خودرو در شهرکرد به صفر رسیده است
 رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران اتومبیل در شهرستان شهرکرد گفت: در حال حاضر و با توجه به وضعیت موجود و شیوع کرونا، خرید و فروش خودرو در شهرکرد تقریبا به صفر رسیده است و معامله‌ای انجام نمی‌شود.
۱۹:۳۵
۱۳۹۹/۰۲/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز،

علی اصغر کاظمی در خصوص وضعیت بازار خودرو اظهار کرد: با توجه به وضعیت موجود در کشور، قیمت‌ها خودرو تقریبا نامشخص است و معامله ای انجام نشده است و از ۲۱ فروردین سال جاری واحد صنفی ما با انجام‌ پروتکل‌های بهداشتی از ۹ صبح تا ۸ عصر به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

کاظمی افزود: به دلیل تعطیل بودن بازار، نوسان قیمتی هم وجود نداشته است.

رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران اتومبیل شهرستان شهرکرد با اشاره به شیوع کرونا و مشکلات نمایشگاه‌داران اتومبیل در دوماه گذشته، گفت: بیشتر افراد مشغول در این صنف مستاجر هستند واجاره‌ بهای سنگین، مالیات بر ارزش افزوده، مالیات بر درآمد و هزینه‌های جاری برای این صنف وجود دارد.

معامله خودرو در شهرکرد به صفر رسیده است

 

گزارش خطا
برچسب‌ها:
بازار خودرو شهرکرد
ارسال پیام
captcha