پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۴۹۶۹۴
۰۹:۱۶
۱۳۹۹/۰۲/۱۵

فرانسه مسافران اتحادیه اروپا و انگلیس را قرنطینه نمی‌کند

فرانسه مسافران اتحادیه اروپا و انگلیس را قرنطینه نمی‌کند
سفارت فرانسه در لندن در بیانیه‌ای اعلام کرد افرادی که از انگلیس و اتحادیه اروپا وارد خاک فرانسه می‌شوند، مشمول تمهیدات قرنطینه در این کشور نخواهند شد.
۰۹:۱۶
۱۳۹۹/۰۲/۱۵
به گزارش آفتاب نیوز،

 سفارت فرانسه در انگلیس در بیانیه‌ای با اعلام این خبر افزود: افرادی که از منطقه شنگن (اتحادیه اروپا و انگلیس) وارد فرانسه می‌شوند، مشمول اقدامات پیشگیرانه و قوانین قرنطینه کشور فرانسه نمی‌شوند و جزئیات این مسأله به‌زودی اعلام خواهد شد.

به گزارش اسپوتنیک، روز شنبه دولت فرانسه لایحه‌ای را به منظور تمدید اقدامات اضطراری و حفظ بهداشت در کشور مورد بررسی قرار داد.

از ۱۷ مارس قرنطینه سراسری در فرانسه اجرا شده است. این کشور از ۱۱ می به تدریج اقدام به کاهش محدودیت‌ها قرنطینه در کشور خواهد کرد، اما استفاده از ماسک در وسایل حمل و نقل عمومی الزامی خواهد بود.

تعداد کل موارد قطعی ابتلا به کرونا در فرانسه به ۱۳۱ هزار نفر رسیده است و شمار جان‌باختگان نیز نزدیک به ۲۵ هزار تن رسیده است که این کشور را در شمار پنج کشور اول جهان پس از ایالات متحده آمریکا، اسپانیا، ایتالیا و انگلیس قرار داده است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
فرانسه قرنطینه
ارسال پیام
captcha