پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۵۰۳۷۸
۱۱:۴۰
۱۳۹۹/۰۲/۱۹

راکیتیچ:‌به شایعات عادت دارم/در بارسلونا راحت هستم

راکیتیچ:‌به شایعات عادت دارم/در بارسلونا راحت هستم
ستاره کروات تیم فوتبال بارسلونا با وجود انتشار یک سری شایعات مبنی برای جدایی‌اش از بارسلونا، بر ادامه حضور نزد کاتالان ها تاکید کرد.
۱۱:۴۰
۱۳۹۹/۰۲/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز،

«ایوان راکیتیچ»‌ به سوژه عجیب این روزهای رسانه ها تبدیل شده است.در صفحات مطبوعات، اخبار زیادی درباره ناراحتی‌اش از وضعیتی که در تیم آبی و اناری دارد، انتشار می یابد اما خودش از شادی و نشاط در تیم قدرتمند لالیگایی حرف می زند.

بعد از آنکه در روزهای اخیر اخبار جدیدی در مورد علاقه چند تیم ایتالیایی و اسپانیایی در مورد همکاری با وی انتشار یافت، ستاره با تجربه و کروات واکنش نشان داد.

او به اسکای اسپورت گفت: به این گونه اخبار دیگر عادت کرده ام. 6 سال است که در بارسلونا حضور دارم و همواره این مورد را تجربه می کنم.

ستاره تکنیکی افزود:کاری به این گونه اخبار ندارم. مساله عمده این است که در بارسلونا احساس راحتی می کنم.

راکیتیچ 32 ساله که در سال 2014 سویا را ترک کرد و قبل از آن هم بازی در تیم های شالکه آلمان و بازل سوئیس را تجربه کرد، در مدت حضورش در بارسا، 190 بازی کرده که 24 گل زده است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
راکیتیچ بارسلونا
ارسال پیام
captcha