پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۶۵۰۶۳۹
۲۳:۰۲
۱۳۹۹/۰۲/۲۰

رایزنی دستیار ارشد ظریف با مذاکره کننده ارشد دولت نجات ملی یمن

دستیار ارشد ظریف در امور ویژه سیاسی با مذاکره کننده ارشد دولت نجات ملی یمن و سخنگوی انصارالله به صورت تصویری رایزنی کرد .
۲۳:۰۲
۱۳۹۹/۰۲/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز،

در استمرار رایزنی‌های جمهوری اسلامی ایران در خصوص یمن، روز جاری علی اصغر خاجی دستیار ارشد وزیر امور خارجه کشورمان در امور ویژه سیاسی با محمد عبدالسلام مذاکره کننده ارشد دولت نجات ملی یمن و سخنگوی انصارالله به صورت تصویری گفتگو کرد.

رایزنی دستیار ارشد ظریف با مذاکره کننده ارشد دولت نجات ملی یمن

در این دیدار محمد عبدالسلام با تشکر از کمک‌های انسانی و حمایت‌های سیاسی و معنوی کشورمان از مردم یمن بر آمادگی دولت نجات ملی یمن برای رسیدن به یک توافق سیاسی عادلانه تاکید و آخرین تحولات سیاسی و میدانی در یمن را برای طرف ایرانی تشریح کرد.

علی اصغر خاجی نیز در این گفتگو راهکار حل بحران یمن را توافقی سیاسی مبتنی بر توقف جنگ؛ رفع کامل محاصره هوایی؛ دریایی و زمینی این کشور و از سرگیری گفتگوهای یمنی _ یمنی دانست.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha