پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۵۱۷۸۱
۱۴:۴۵
۱۳۹۹/۰۲/۲۸

اشرف غنی و عبدالله به توافق تقسیم قدرت نزدیک شدند

اشرف غنی و عبدالله به توافق تقسیم قدرت نزدیک شدند
سه منبع مطلع گفتند، رئیس‌جمهوری افغانستان و عبدالله عبدالله، رقیب او در انتخابات ریاست جمهوری مورد مناقشه به نهایی‌سازی توافق تقسیم قدرت برای پایان دادن به بن‌بست سیاسی در این کشور جنگ‌زده، نزدیک شدند.
۱۴:۴۵
۱۳۹۹/۰۲/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز،

سه منبع مطلع به خبرگزاری رویترز گفتند، گفت‌وگوها بر سر تعدادی از پست‌ها همچنان ادامه دارد اما یک توافق احتمالا تا عصر امروز یکشنبه به امضا می‌رسد.

یک منبع مطلع گفت: در مجموع دو تیم به توافقی دست یافتند که براساس آن آن‌ها سهم ۵۰ درصدی در این دولت دارند. مساله‌ای که هنوز مورد بحث قرار دارد، این است که کدام وزارتخانه به چه طرفی برسد.

عبدالله عبدالله نتایج انتخابات سپتامبر ۲۰۱۹ را به چالش کشید و اوایل امسال از تشکیل یک دولت موازی سخن می‌گفت که دولت اشرف غنی را در زمانی که ایالات متحده برای پیشبرد فرایند صلحی تلاش دارد که به جنگ با جنبش طالبان بعد از ۱۹ سال خاتمه می‌دهد، تضعیف می‌کرد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha