آفتابنیوز : آفتاب: یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی دلیل نوسان در موضعگیریهای مقامات اروپایی و آمریکایی علیه جمهوری اسلامی را واکنش یکپارچه ایرانیان و فراهم نبودن شرایط بینالمللی برای اعمال اقدامات سخت علیه ایران دانست.
حشمتالله فلاحتپیشه در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب درباره تعدیل موضعگیری اخیر علیه ایران توسط کوشنر گفت: «به میزانی که ما آمادگی دفاعی داشته باشیم و آمادگی مقابله با سیاستهای تنبیهی و تحریمی، همین امر بهترین عامل در تقویت توان چانهزنی است. به همین دلیل موضوعی که باعث شده موضعگیری مقامات غرب دچار جرح و تعدیل شود همین مقاومت دولت و مجلس و ملت و انسجام در برابر هجمههاست».
وی افزود: «تعدیل موضعگیریها به معنی تغییر استراتژی نیست. ما باید بدانیم که اگر بحث توانستن باشد و آنها بتوانند، سختترین اقدام را در برابر ایران انجام میدهد. اما چون روی تواناییهای خود تردید دارند با نوسان عمل میکنند و در موضعگیریها جرح و تعدیل اعمال میکنند».
این نماینده اصولگرای مجلس ادامه داد: «باید بدانیم که تعدیل موضعگیری به معنی تغییر استراتژی نیست. آنها اگر بتوانند سختترین اقدانات را علیه جمهوری اسلامی انجام میدهند. اما چون روی تواناییهای خود تردید دارند با نوسان عمل میکنند و در موضعگیریها جرح و تعدیل اعمال میکنند.»
این نماینده اصولگرای مجلس ادامه داد: «باید بدانیم که تعدیل موضعگیری کوشنر ناشی از آن نیست که در هماهنگی با ایالات متحده به لحاظ لفظی چند گام جلوتر عمل کرده است. سیاست آمریکا هم در منطقه سیاست گام به گام نیست و نوسانات مختلفی دارد. از سخن گفتن از حمله نظامی گرفته تا تحریم و حتی مذاکره».
وی افزود: «اگر موضعگیریهای خانم رایس را مشاهده کنید او زمانی از مذاکره با متکی در تهران سخن میگوید و زمانی دیگر از مطرح بودن گزینه نظامی در برابر ایران. بنابراین نوسان در موضعگیریها با هدف تقویت توان چانهزنی و کسب حداکثر امتیاز انجام میگیرد».
فلاحتپیشه در پایان هدف دیگر این نوسانات را اعمال سیاست چماق و هویج دانست و اضافه کرد: «بخشی از این نوسانات هم به دلیل ناتوانی در پیشبرد سیاستهاست. زمانی که ابزارهای مختلف را به کار میگیرند و با مقاومت ملی و همچنین فراهم نبودن شرایط بینالمللی مواجه میشوند، موضعگیریها به طور طبیعی دچار نوسان میشود».