پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۵۲۷۴۹
۱۸:۵۲
۱۳۹۹/۰۳/۰۴

معاون وزیر بهداشت: به زندگی با کرونا باید عادت کنیم

قائم مقام وزیر و معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وجود ویروس کرونا را باید بپذیریم چراکه کشف واکسن کرونا حداقل تا یک سال آینده طول می کشد لذا باید به زندگی با کرونا عادت کنیم.
۱۸:۵۲
۱۳۹۹/۰۳/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز،

دکتر ایرج حریرچی یکشنبه در حاشیه نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا در خوزستان اظهار داشت: در پاییز و زمستان قطعا با بیماری بیشتری نسبت به تیر و خرداد و مرداد مواجهیم برای همین باید برنامه ریزی های ما منطبق با وجود کرونا باشد.

وی افزود: تصور بر این است که همه کشورهای نیم کره شمالی زمین در پاییز و زمستان شرایطشان سخت تر خواهد بود به همین دلیل باید متناسب با شرایط برنامه ریزی مناسبی داشته باشیم.

معاون وزیر بهداشت: به زندگی با کرونا باید عادت کنیم

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: در حال حاضر ما با یک دوگانگی شامل مقابله با اثرات بیماری زایی و مبارزه با اثرات اقتصادی کرونا رو به رو هستیم، در برخی اقشار فشار اقتصادی زندگی و سلامت آنها را تحت تاثیر قرار می هد برای همین اگر رسانه ها، اساتید و دانشگاه ها تنها مساله سلامتی را مد نظر قرار دهند و معیشت را کنار بگذارند واقعا بر روند کرونا اثر بخش نیست و در اینده نزدیک اثرات بدی خواهد داشت.

وی با اشاره به ارایه سه استراتژی برای مقابله با ویروس کرونا بیان کرد: در خواست اول ما این است که فاصله گذاری هوشمند و رعایت مسایل بهداشت فردی تا حداکثر ممکن با سیاست گذاری در استان انجام شود و فاصله کی ا. به خداکثر برسانیم.

حریرچی استراتژی دوم را ایزوله کردن بیماران نام برد و گفت: استراتژی سوم نیز شناسایی افرادی است که با مبتلایان ارتباط نزدیک دارند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۵
یه باره بیخیال همه چی بشیدمخصوصاسلامتی مردم الانه هم به نام سرپایی ۸۰درصدبیماران رادرخانه اش قرنطنیه الکی می کنید
پاسخ